Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

E-handelsdagen

november 29, 2017 @ 09:00 - 17:00

Ta chansen att få grundläggande kunskap om det dagsrelevanta ämnet: e-handel. Dagen kommer vara fylld av föredrag från e-handelsprofiler, ny kunskap och inspiration. När den är slut kommer du att ha insyn i hur man sätter upp en e-butik och förstå viktiga bitar inom kommunikation, marknadsföring och logistik. Inga förkunskaper krävs!

E-handelsdagen kommer få besök av ett flertalet erfarna talare som kommer dela med sig av sina lärdomar. Redan nu kan vi stolt presentera Jan Höjman grundare av Tailor Store, Peter Borgman som är expert på digital marknadsföring och Maria Grönlund från Campus Webbbyrå. Du kan läsa mer om varje talare i diskussionsfältet!
___________________________________________________________________________

Dagen består av följande tre delar:

📈 9-12 – “Marknadsföring och trender
I den här delen kommer vi fokusera på utvecklingen av e-handel, marknadsföring och strategi. Hur används digital marknadsföring mest effektivt? Hur bör man tänka kring strategi inom e-handel?

📲 13-16 – “Get into business”
Den här delen går vi igenom grunderna, hur du sätter upp en butik online och kommer igång. Hur fungerar logistik inom e-handel? VIlka plattformar kan man använda för att sätta upp en butik? Hur fungerar betallösningar?

🍻16 – ∞ ”Start up party”
Dags att fira! Här träffar vi andra Start ups och dricker öl i samband med HBG TECH.
__________________________________________________________________________

Du är välkommen att delta hela dagen eller under de delar som passar dig. Tänk på att ange i anmälan när du tänker vara med så vi kan planera utefter de bästa förutsättningarna.

E-handelsdagen är ett samarbete mellan VentureLab, Interreg och MIH student – organisationer som arbetar för att DU som student ska ha möjlighet att förverkliga dina idéer och driva dina drömmar framåt.

Detaljer

Datum:
november 29, 2017
Tid:
09:00 - 17:00

Plats

E-commerce Park of Sweden
Vasatorpsvägen 1
Helsingborg, 25457

Arrangör

×