Vad erbjuder vi?

Vad erbjuder vi?

Vårt mål är att alla våra företag som går vårt inkubatorsprogram ska ha en tillväxt som är tre till fem gånger högre än vad de skulle uppnå utanför inkubatorn. För att uppnå det bidrar vi med följande till inkubatorsbolagen.

Tillgång till mentorer
Vi kopplar ihop alla inkubatorsbolag med den mest passande e-handelsveteranen vi kan hitta, någon som kan stötta och guida dem åt rätt håll, men också bidra med kontakter och ingångar.

En coach som stöttar dig löpande
Vår inkubatorsansvarige finns där för att stötta dig och hjälpa dig vidare när du fastnar i tankemönster. 

Ett kluster
Bordsgranne är e-handlare, personen i kontoret bredvid är e-handlare, alla på våningsplanet över dem är e-handlare. All kompetens som en e-handlare kan behöva kommer finnas i samma hus. Bolagen kommer slippa göra dyra misstag och de kommer hamna i gräddfilen för att skapa framgångsrik e-handel.

Kontinuerliga träffar
Förutom mötena med andra e-handlare och inkubatorsbolag vid kaffemaskinen eller i korridorerna, kommer två typer av träffar finnas: veckovisa möten för att utbyta erfarenheter, samt månadsmöten i form av gästföreläsningar, studiebesök eller workshops.

Bättre priser & avtal
Vi och våra partners hjälper bolagen att förhandla och ser till att matcha bolagen mot rätt typ av partner som vi kan gå i god för. De ekonomiska vinsterna för bolagen kommer ge dem en konkurrensfördel mot konkurrenter utanför klustret.

Såddkapital och tillgång till kapitalnätverk
Vi är en hjälpande länk mellan inkubatorsbolagen och större riskkapitalbolag / affärsänglar. Notera att vi inte tar några andelar i bolagen eller har som standard att investera, detta måste komma på initiativ från bolagen själva.

Rådgivare och specialistkompetens
Vi kommer fokusera på att partners och personer kopplade till parken kan hjälpa bolagen med jurister, sökmotoroptimering, affärsutveckling och andra tjänster de kan behöva. De ska aldrig behöva gå ut och ta kalla möten på stan för att hitta sin nästa rådgivare eller samarbetspartner. Vi vill ha en stark relationsbyggande utgångspunkt för alla partners.

Låter det bra?

×