Vad erbjuder vi?

Vad erbjuder vi?

Vårt mål är att alla våra företag som går vårt inkubatorsprogram ska ha en tillväxt som är tre till fem gånger högre än vad de skulle uppnå utanför inkubatorn. För att uppnå det bidrar vi med följande till inkubatorsbolagen.

Tillgång till mentorer
Vi kopplar ihop alla inkubatorsbolag med den mest passande e-handelsveteranen vi kan hitta, någon som kan stötta och guida dem åt rätt håll, men också bidra med kontakter och ingångar.

En coach som stöttar dig löpande
Vår inkubatorsansvarige  är e-handlare sedan många år tillbaka och numera ansvarig för inkubatorn på E-commerce Park. Han har varje vecka ha möte med bolagen i parken, han kommer ledsaga och guida, samt se till att du har alla resurser du behöver för att nå dina mål.

Ett kluster
Bordsgranne är e-handlare, personen i kontoret bredvid är e-handlare, alla på våningsplanet över dem är e-handlare. All kompetens som en e-handlare kan behöva kommer finnas i samma hus. Bolagen kommer slippa göra dyra misstag och de kommer hamna i gräddfilen för att skapa framgångsrik e-handel.

Kontinuerliga träffar
Förutom mötena med andra e-handlare och inkubatorsbolag vid kaffemaskinen eller i korridorerna, kommer två typer av träffar finnas: veckovisa möten för att utbyta erfarenheter, samt månadsmöten i form av gästföreläsningar, studiebesök eller workshops.

Bättre priser & avtal
Vi och våra partners hjälper bolagen att förhandla och ser till att matcha bolagen mot rätt typ av partner som vi kan gå i god för. De ekonomiska vinsterna för bolagen kommer ge dem en konkurrensfördel mot konkurrenter utanför klustret.

Möjlighet att samköra lager och slippa växtvärk
Som e-handlare måste man ta sig över många trösklar, första anställningen, första egna lagret och så vidare. Vi har möjligheten att ta bort de flesta trösklarna för bolagen i inkubatorn. Detta genom att de kommer ha tillgång till kompetens via våra partners och sina kollegor, genom att de kan skala sitt lager i sin egen takt i våra lokaler. Men kanske viktigast, de kommer inte känna sig ensamma på resan som så många andra e-handlare gör.

Såddkapital och tillgång till kapitalnätverk
Vi är en hjälpande länk mellan inkubatorsbolagen och större riskkapitalbolag / affärsänglar. Notera att vi inte tar några andelar i bolagen eller har som standard att investera, detta måste komma på initiativ från bolagen själva.

Rådgivare och specialistkompetens
Vi kommer fokusera på att partners och personer kopplade till parken kan hjälpa bolagen med jurister, sökmotoroptimering, affärsutveckling och andra tjänster de kan behöva. De ska aldrig behöva gå ut och ta kalla möten på stan för att hitta sin nästa rådgivare eller samarbetspartner. Vi vill ha en stark relationsbyggande utgångspunkt för alla partners.

Låter det bra?

×