Företag i parken

Airlectra erbjuder produkter och lösningar för laddning av mobiltelefoner och surfplattor. Utbudet innehåller dels många olika slags laddare, även trådlösa, som erbjuds till konsumenter genom webbutiken mobilladdaren.se och dels laddare och även möbler som underlättar användningen och laddningen av telefoner och surfplattor till företagskunder och kunder inom hotell- och restaurangnäring genom airlectra.se.

Läs mer om Mark som driver Airelectra.

Ambitionen med Dirma är att ersätta trycksaker i reklamsyfte och skapa ett nytt digitalt alternativ för företagen att nå ut till sina respektive målgrupper, på sina egna premisser. Detta för att samtidigt ge föreningar en ny möjlighet att generera pengar till sina organisationer.

Vision innebär att förändra synen på reklam.

Läs mer om Dirma och Michael som ligger bakom företaget.

Today you will find a staff of over 30 team members operating from our Development Centre in Lviv, headquarters in Helsingborg, Sweden and a UK office in Edinburgh. Our first business partner found the talented software developers in the Ukraine a valuable asset to their business. We recruit the best developers for our partners and ensure that you will get the best performance from your development team.

 

Ehandel.se är Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer och den största objektiva nyhetskällan med 100% fokus på e-handel. Hos oss kan e-handlare få objektiva råd och tips i vårt forum, ta del av e-handels utveckling på både makro- och mikronivå i vårt Ehandelsindex samt få bra priser och erbjudanden i vår medlemsservice.

Läs mer om ehandel.se’s VD Michael.

Feline Lashes was founded in 2016 in Sweden by two beauty enthusiasts with a passion for falsies. The founders’ great love for cats was a big inspiration and is reflected in many details of the brand and shop. Our vision is a versatile collection with a lash style for every type of personality and eye shape in one place.

Feline Lashes are proud to offer well-selected, hand-made false eyelashes worldwide. Our false eyelashes are produced from the finest materials and live up to animal-friendly standards and regulations. We are animal lovers to the bone, therefore we have never, and will never sell anything other than 100% vegan and cruelty-free lashes.

Här kan du läsa mer om Ema och Ricci – grundare till Feline Lashes.

Hoi Förlag grundades 2010 med devisen ”För författare, av författare”, ett modernt bokförlag som sätter författarens intressen i första rummet. Vi ser avtalet med författaren som ett samarbete där båda parter ska bidra och där en lyckad utgivning verkligen ska betala sig för författaren. Oavsett hur utgivningen går ska författaren få chansen att bygga sin plattform hos förlaget och vi prioriterar högt goda och många författarupplevelser.

VI på JS Energi har sysslat med värmepumpar i snart 20 år. 20 års erfarenhet av värmepumpar innebär att vi har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.

Det senaste året har vi även på JS Energi etablerat oss i service och underhållsbranschen för värmpumpar och på det viset kan vi ge dig som värmepumpsägare den bästa servicen och tillgång till reservdelar till ett bra pris och med god kvalitet och detta oavsett om du köpt pumpen av oss eller av någon annan. Vi har kunskap och utför underhållsservice på de flesta typer av värmepumpar av de kända tillverkarna.

När det gäller service, underhåll och reservdelar verkar vi i hela sverige och levererar dessutom reservdelar till värmepumpar i hela Europa till de märken som finns i vår E-shop. Alla våra reservdelar är original från tillverkaren i den mån att de fortfarande lagerförs, vissa reservdelar måste vi dock ta som 3e parts reservdelar då de inte längre tillverkas och lagerförs av tillverkaren eller distributören.

Möt JS Energis delägare Peter här.

 

2005 stod ett unikt koncept färdigt, barnsmycken som vi aldrig tidigare sett dem. Roliga färgglada nickelfria smycken till barn. Sortimentet breddades efterhand med smycken till hela familjen. Personliga texter som förstärkte känslan av familjen. Ni hittar Kalas hos de flesta välsorterade guldsmedsbutiker i Sverige. Danmark, Norge, Finland, Island och Irland är andra länder där ni hittar Kalas. Vi är ett  familjeföretag från Helsingborg. Inspirationen till dessa ljuvliga smycken får vi från våra resor, av mode och alla underbara barn och familjer vi träffar. Vi älskar färg och form och kommer hela tiden utöka och förnya Kalas sortiment.

Läs mer om Ann som ligger bakom Kalassmycken.

Pura of Sweden, bambukläder från PURA-ett smart och enkelt sätt att må bättre, både fysiskt och mentalt, genom att bära genomtänkta kläder.

Vi är specialiserade på att designa kläder med bra passform av organiska material. Inga onödiga sömmar, gummiband eller lappar. Och kläderna ska kännas behagliga på kroppen.

Puras grundare Lena berättar mer om klädmärket.

Att starta och driva butik på nätet handlar idag om såväl koncept och marknadsföring som försäljning – att bygga ett långsiktigt e-handelsföretag som bär frukt.
Men med teknik involverad behöver du även tänka på teknik och drift, som tar din tid och fokus även om du anlitar någon att sköta detta åt dig. Tidskrävande och fokus på fel saker. Det vill vi lösa.

Vi tror på idén om en smidig plattform som ger dig de rätta förutsättningarna till att kunna starta, driva och växa en e-handel enkelt varje dag. Då kommer du naturligt att börja fokusera på det som är viktigast och därmed lyckas bättre med vad än du säljer.

En teori som redan har bekräftats av hundratals butiker som använder Quickbutiks plattform, varje dag.

Framtidens stora e-handelsföretag har börjat hos oss och vi gör vardagen smidigare för alla butiksägare i Sverige. En webbutik i taget.

Grundaren Azddin berättar mer om Quickbutik.

 

Wapp Media är en liten men kunnig webbyrå i Helsingborg och består av Stefan Eklund som har mer än 25 års erfarenhet inom den grafiska branschen. Vi tar fram grafisk design som driver affärer och ökar intäkterna. Sedan vår start 2014 har vi ett brett kundregister med allt från små lokala företag till stora internationella företag. Med nöjda kunder skapar vi långvariga relationer.

Stefan berättar mer om sitt företag.

Zomson – information kommer inom kort.

Tills dess kan du läsa grundaren Martins tankar kring företaget här.

På gymnasiet föreläste Helsingborgs Dagblads krönikör Marjan Svab om journalistik. Där och då tändes gnistan om att få skriva och uttrycka sig. 2013 gick drömmen om att få plugga journalistik i uppfyllelse då jag kom in på Skurups Journalister. Drillad av bland andra Aftonbladets superkolumnist, Patrik Lundberg, lärde jag mig det journalistiska hantverket och tog våren efter examen.

Efter ett halvår av ihärdigt sökande kom jag i kontakt med Sveriges Radio och kort därefter debuterade jag i radiohytten i kvalmatchen mellan MIF Redhawks och Leksands IF. På den vägen är det och idag är jag korrespondent för NHL.com/sv, skriver texter för Rögle BK och kommer under hösten också att synas i Pro Hockey.

Rekrytering – Vi har bara ett mål för din tid som deltagare i stöd och matchning på Jobbmaskinen – Du ska få ett jobb! Våra handledare är erfarna rekryterare som vet hur du ska synas för att väcka arbetsgivarnas intresse. Vi har även en säljkonsult vars jobb är att ringa arbetsgivare och sälja in just dig! Genom din handläggare på Arbetsförmedlingen i Malmö, Klippan eller Höganäs kan du få ett beslut om Stöd och matchning på Jobbmaskinen.

Vi vill hjälpa er nå framgång i alla kanaler – genom att erbjuda en kombination av innovativ teknik, strategi och kunskap. Ni får tillgång till Nordens ledande e-handelsplattform i molnet, och en partner som brinner för er affär.

Möt Olle som representerar Jetshop på E-commerce Park.

We develop games and software for personal computers and mobile devices.

Vi är Virtuella Assistenter.

Det spelar ingen roll om du är en upptagen person eller ett litet företag – lär dig att delegera dina arbetsuppgifter och få tid över för att skapa mer livskvalitet.

 Rent praktiskt fungerar BrightMinds Consluting som ett slags virtuella sekreterare/assistenter. Virtuell Assistent (VA) – är en kvalificerad och välutbildad person som på distans tillhandahåller administrativa, tekniska och/eller kreativa tjänster. Vi sköter allt från vårt kontor och sitter inte hos klienten. Det blir billigare och mer effektivt. Ni når oss praktiskt via mail eller telefon. Vill ni ha direktkontakt i form av ett möte så fixar vi naturligtvis detta.

 Vi vänder oss till alla upptagna människor som arbetar mycket och som känner att de vill ha en avlastning av tråkiga rutiner, så att de kan använda den frigjorda tiden till något de verkligen vill fokusera på! Vi vill helt enkelt hjälpa till att göra vardagen lite mindre stressig och få ”vardagspusslet” att gå ihop.

 

Water Gold är ett parfymeri med ett stort antal franchisebutiker i mellanöstern. Nu ska de etablera sig i Skandinavien och då var E-commerce Park det självklara valet att utgå från.

Svenska kontorschefen Faris berättar mer.

Här hos mig på Yogia hittar du allt för yogisen som söker efter det där lite speciella. Yogia är Din ultimata Yogashop på nätet. Jag letar världen över efter varumärken som jag tror ska passa Dig. Jag försöker hitta något till alla, både till Dig som precis upptäckt yogans underbara värld och som är nyfiken på mer eller till Dig som har befunnit dig i yogabubblan en längre tid och vet vad yogan ger dig både mentalt och kroppsligt.

Yogan är bred och det finns många olika yogastilar och yogalärare. Och kanske har det aldrig funnits något som är så speciellt som just att välja yogastil och yogalärare. När du hittar det rätta så blir det som gift – ett nyttigt och glädjefullt gift.

Katarina, ägare och grundare, berättar mer.

Spelutvecklare

Boktugg.se tar dig med in bakom kulisserna i bokbranschen. Vi skriver om nyheter, trender, författare, förlag, bokhandlare, bibliotek och allt annat som berör personerna bakom böckerna.

Vi låter olika aktörer i branschen komma till tals och vi berättar om vad som är hett just nu och i framtiden. Framgångsrika projekt och fiaskon. Seriöst men ändå med glimten i ögat. Vi drivs av en genuin kärlek till böcker – oavsett format.

För dig som vill ha ännu mer finns Boktuggs Lista som presenterar nya böcker och Rookie där vi skriver om nya författare. För den som vill ha ännu lite mer så rekommenderar vi att du blir en Boktugg Insider då du får vårt digitala magasin med läsvärda reportage och ännu mer inspiration till läsning. Som Insider får du även tillgång till våra temautgåvor och specialtidningar som utkommer ett par gånger per år.

Företagare sedan 2003

Vi vill genom att förenkla företagandet möjliggöra för våra kunder att fokusera på att utveckla sin verksamhet. Verksamheten är inriktad på att erbjuda tjänster inom egenanställning och administration av tillfälligt anställda och underkonsulter. Vi erbjuder fördelarna med företagande och tar hand om det mindre roliga som kommer med på köpet. Vi hjälper även frilansare att starta eget.

5 tjänster T5 AB etablerades 2003. Vi är ett socialt ansvarstagande egenanställningsföretag. Affärsidén var systemutveckling och IT support. Kundgruppen var i huvudsak lokala små och stort företag. Vi har kontor i Helsingborg, men arbetar med företag och kunder runt om i Sverige, och i andra delar av världen.

Den ekonomiska delen av 5 Tjänster T5 AB sköts av redovisningskonsulten Margret Thelin som är baserad i Älmhult. Hon har lång erfarenhet av ekonomisk rådgivning åt mindre företag och frilansare. Kontakta oss gärna om
du har några frågor eller öppna ett gratis konto.

×