Hyr kontor

Att vara medlem på ehandelsparken innebär att vara nära likasinnade. Vi är en samling entreprenörer och har som måla att hjälpa varandra och oss själva att skala våra verksamheter. Vi har alla olika förutsättningar och erfarenheter att dela med oss av till andra. 

MANIFEST

Vi är öppna – I parken delar man sin kunskap och nätverk, man har inte hemliga lösningar som man inte delar med sig av om en kollega behöver hjälp. Man berättar både om mot- och medgångar, man är ärlig och transparent.

Vi ger villkorslöst – Vi delar kunskap för att växa som människor själva, för att validera våra egna idéer och för tillfredsställelsen av att se någon annan lyckas med sitt företag.

Vi är branschkollegor – Vi är alla branschkollegor och vi ser inte en granne som ett hot mot vår verksamhet utan som en möjlighet att ihop med denne kunna växa snabbare och/eller göra bättre saker. De som jobbar inom samma område som oss är de som kan hjälpa oss mest, och också de vi kan hjälpa mest. E-handeln växer varje år, det finns plats för oss alla.

Vi är lösningsfokuserade – När något inte är som vi vill, då säger vi det och föreslår hur det kan göras bättre. Om det så handlar om en granne eller om parken i stort. Vi är en organism, vi måste alla hitta den bästa vägen för oss att gå framåt.

 

Medlemskap

500kr/månad

Nätverksträffar, event, föreläsningar och relationer.

Mer information
Medlemskap

Ink, skrivbord från 1200 kr/mån

Nätverksträffar, event, föreläsningar och relationer. Ej möjlighet till lager i kontor, 3 månader uppsägning, ingen bindningstid.

Mer information
Medlemskap

Ink. kontor från 3.100 kr/mån

Nätverksträffar, event, föreläsningar och relationer. Möjlighet till mindre lager i kontor, 3 månader uppsägning, ingen bindningstid.

Mer information

I medlemskapet ingår:

– Våra event för externa parter 
– Våra interna event frukostar, AW och gemensamma luncher. 
– Våra nätverksträffar
– Möjlighet att komma till oss, ta en kaffe och nätverka 
– Inbjudan till våra interna kurser och föreläsningar

Väljer du att ha skrivbord eller kontor hos oss ingår även: 

– El, värme, larm
– Tillgång till kontoret 24/7
– Gratis parkering
– Matsal med pentry
– Mötesrum
– Konferensrum
– Städning av gemensamma ytor
– Kaffe


Det finns tillgång till internet.

Kontoren är omöblerade och har en uppsägningstid på 3 månader.

Kontakta oss idag för visning av E-commerce Park

Nedan följer mer detaljerad om vad som ingår i medlemskapet. 

Access:
Kontorsgäster kommer in i byggnaden 24/7 med sitt personliga passerkort.

Mötesrum och konferensrum
Som kontorsgäst har du tillgång till mötesrum och konferensrum. Rummen är i olika storlekar och passar allt från de mindre mötet till den större konferensen eller utbildningen.

Internet
Internetuppkoppling på ett gemensamt nätverk finns i byggnaden. Är du en storanvändare av internet och behöver ha en egen uppkoppling går detta att ordna mot en extra avgift. 

Städning
Städ av de gemensamma utrymmena ingår i hyran. Hyresgästen ansvarar själv för det egna kontoret.

Nyckel och passerkort
För att komma in i byggnaden behöver du ha ett passerkort. Utöver detta har alla kontor separata nycklar. Behövs extranycklar går detta att få mot en avgift.

Anslutningar
Hit tar du dig enkelt med antingen bil, cykel eller buss. Det finns bra och gratis parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till e-handelsparken. Det finns cykelbana hela vägen från centrum. Buss går hela vägen från knutpunkten, tar ca 10 minuter och hållplatsen heter Regementsvägen.

×