Hyr kontor

Bli medlem, hyr kontor eller kontorsplats

Att vara medlem på ehandelsparken innebär att vara nära likasinnade. Vi är en samling entreprenörer som har målet att hjälpa varandra att skala våra verksamheter. Vi har alla olika förutsättningar och erfarenheter att dela med oss av till andra. 

Medlemskap

500kr/månad

Nätverksträffar, event, föreläsningar och relationer.

Kontakta oss
Skrivbord

Inkl. medlemskap från 1200 kr/mån

Nätverksträffar, event, föreläsningar. Flexibel skrivbordsplats. Ej möjlighet till lager i kontor, 3 månader uppsägning, ingen bindningstid.

Kontakta oss
Kontor

Inkl. medlemskap från 3.100 kr/mån

Nätverksträffar, event, föreläsningar och relationer. Eget kontor med möjlighet till mindre lager, 3 månader uppsägning, ingen bindningstid.

Kontakta oss

I medlemskapet ingår:

– Våra event för externa parter 
– Våra interna event frukostar, AW och gemensamma luncher. 
– Våra nätverksträffar
– Möjlighet att komma till oss, ta en kaffe och nätverka 
– Inbjudan till våra interna kurser och föreläsningar

 

 

Väljer du att ha skrivbord eller kontor hos oss ingår även:

– El, värme, larm
– Tillgång till kontoret 24/7
– Gratis parkering
– Matsal med pentry
– Mötesrum
– Konferensrum
– Städning av gemensamma ytor
– Kaffe och te
– Wi-fi eller trådat nätverk
– Postservice

Kontoren är omöblerade och har en uppsägningstid på 3 månader.

Nedan följer mer detaljerad beskrivning om vad som ingår i medlemskapet. 

Access:
Kontorsgäster kommer in i byggnaden 24/7 med sitt personliga passerkort.

Mötesrum och konferensrum
Som kontorsgäst har du tillgång till mötesrum och konferensrum. Rummen är i olika storlekar och passar allt från de mindre mötet till den större konferensen eller utbildningen.

Internet
Internetuppkoppling på ett gemensamt nätverk finns i byggnaden. Är du en storanvändare av internet och behöver ha en egen uppkoppling går detta att ordna mot en extra avgift. 

Städning
Städ av de gemensamma utrymmena ingår i hyran. Hyresgästen ansvarar själv för det egna kontoret, men detta går att köpa till. 

Nyckel och passerkort
För att komma in i byggnaden behöver du ha ett passerkort. Utöver detta har alla kontor separata nycklar. Behövs extranycklar går detta att få mot en avgift.

Ta dig till E-commerce Park
Hit tar du dig enkelt med antingen bil, cykel eller buss. Det finns bra och gratis parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till e-handelsparken. Det finns cykelbana hela vägen från centrum. Buss går hela vägen från Knutpunkten, tar ca 10 minuter och hållplatsen heter Regementsvägen.

MANIFEST

Vi är öppna – I parken delar man sin kunskap och nätverk, man har inte hemliga lösningar som man inte delar med sig av om en kollega behöver hjälp. Man berättar både om mot- och medgångar, man är ärlig och transparent.

Vi ger villkorslöst – Vi delar kunskap för att växa som människor själva, för att validera våra egna idéer och för tillfredsställelsen av att se någon annan lyckas med sitt företag.

Vi är branschkollegor – Vi är alla branschkollegor och vi ser inte en granne som ett hot mot vår verksamhet utan som en möjlighet att ihop med denne kunna växa snabbare och/eller göra bättre saker. De som jobbar inom samma område som oss är de som kan hjälpa oss mest, och också de vi kan hjälpa mest. E-handeln växer varje år, det finns plats för oss alla.

Vi är lösningsfokuserade – När något inte är som vi vill, då säger vi det och föreslår hur det kan göras bättre. Om det så handlar om en granne eller om parken i stort. Vi är en organism, vi måste alla hitta den bästa vägen för oss att gå framåt.

 

×