Vilka är vi?

Vilka är vi?

Karsten Deppert
Grundare, delägare och styrelseordförande

Karsten är social entreprenör med en mängd olika engagemang. Han har ett stort nätverk inom start-ups och e-handel och har grundat ett antal bolag, bland annat Contentor, Student Network och Rescued Fruits. Karsten är dessutom ägare till bland annat Mindpark och e-handeln nybryggt.nu.

Vilka är vi?

Dan Nilsson
Grundare, delägare och styrelseledamot

Dan är en etablerad e-handelsprofil i Sverige och har sedan 2002 grundat eller investerat i över 20 e-handelsverksamheter. Bland annat Sveriges mest uppskattade e-handelskonferens emeet, landets största oberoende tidning om e-handel och detaljhandel, Ehandel.se samt bolagen Fyndiq, Roliga Prylar, Tonerlagret, Contentor och Quickbutik.

Vilka är vi?

Amelie Lidén
VD och delägare

Vår VD Amelie har varit med sen starten. Hon har flera ledande roller i bagaget – bland annat som personalansvarig på Lion Alpin, Recruitment Manager på STS Språkresor, projektledare, nätverks- och personalkoordinator Student Network, driftansvarig på elbilspoolen Move About samt projektledare- och marknadsföringskoordinator på Plusgruppen. Amelie äger också e-handeln Four Legs Nutrition.

Vilka är vi?

Maria Richardsson
Inkubatorsansvarig

Maria är den som leder vårt populära inkubatorsprogram. Med sin gedigna erfarenhet av e-handel och som grundare till bland annat Nordic Design Collective, Nordic Poster Collective och Nordic Kind har hon mängder av kunskap att dela med sig av till inkubatorsdeltagarna.

Vilka är vi?

Sanna Kahlström
VD Collab Concepts AB

E-commerce Park of Sweden drivs av Collab Concepts, en konsultbyrå inom fastighetsbranschen som bland annat är experter på co-working spaces. Förutom E-commerce Park drivs även kontorshotellet Mindpark under Collab Concepts flagg. Sanna har flera års erfarenhet av att leda den här typen av verksamheter och fungerar som senior advisor till oss. 

×