Partners

Vi är stolta att ha följande partners till E-commerce park och inkubatorn.

När du kommit igång med e-butiken och öppnat dörrarna för kunder, kommer vi på Pineberry in i bilden. Vi hjälper nämligen e-handlare att attrahera nya kunder till webbshoppen från Google. Det gör vi med hjälp av sökmotoroptimering (SEO), sökordsstrategier, analyser, sökordsannonsering (SEM) med Google AdWords, (Display, Remarketing, Google Shopping, Gmail, YouTube), facebookannonsering och mycket mera.

Vi optimerar så våra kunder syns bättre, mer kostnadseffektivt och får ännu fler kunder. För oss är det viktigt att våra kunder vet vad det är de köper av oss, och därför delar vi med oss av vår kunskap så våra kunder förstår resultaten vi skapar.

Vad kan vi göra för dig?
Som partner till parken tänkte vi hjälpa dig att synas bättre på Google och fånga in en mängd nya kunder som är intresserade av det du erbjuder. Om du vill ha tips och råd på vilka sökord som är lönsamma för dig och hur du ska göra för att synas på Google så är det bara att ringa oss på telefon: 08-559 23 991 eller besök www.pineberry.com för mer info.

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.
Med vår expertis och ett unikt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik.
PostNord arbetar nära sina kunder och koncernens landsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge och Finland har helhetsansvaret för försäljning, marknadsföring och produktion. Inom affärsområdena Mail & Communication och Logistics utvecklar vi nordiska tjänster och erbjudanden som svarar mot kundernas högt ställda krav.

Vi erbjuder E-commercepark och inkubatorbolagen
– Frågor kopplade till logistik (plock och pack, distribution, lagerhållning, import/export, m.m.)
– Kundsegmentering och –kommunikation
– Generell information om e-handelsmarknaden

Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå – vi är specialister på allt från komplexa företagsaffärer till generell bolagsjuridik och erbjuder Sveriges ledande kompetenser inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi är ca 450 medarbetare med ett gemensamt mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.

Vinge visar vägen

Vi kan content, content anpassad för webb och i synnerhet e-handel. Vi har två olika typer av skribenter, dels de som skriver nytt innehåll som produkttexter, landningssidor, blogg, nyhetsbrev etc., dels har vi ett brett utbud av översättare som är redo att ta din butik in i ett nytt land språkmässigt. I dagsläget har vi störst fokus på Norden, England och Tyskland, men vi erbjuder även andra Centraleuropeiska språk.

Vad kan vi göra för dig?
Utöver de tjänster vi erbjuder har vi genom åren utvecklat ett brett kontaktnät och som partner till Parken vill vi gärna vara ert bollplank, dels i frågor om text och översättning och dels inom andra delar av allt som har med lokalisering att göra.

Med erfarenhet av flera olika case, stora som små, kan vi ge input och varna för klassiska misstag samt tipsa om vad som varit framgångsrikt för andra.

Tveka inte att ställa din fråga eller lyfta din fundering på kontakt@contentor.se eller 0220- 157 75, alla frågor är välkomna till exempel vad är det för skillnad på US och UK engelska och vilken variant bör jag välja och varför?

Oavsett var i Sverige eller världen du anlitar EY kan vi erbjuda samma höga kvalitet på våra revisions- och rådgivningstjänster. Som kund hos oss får du vägledning av medarbetare med lång erfarenhet av de utmaningar som du möter.

Företagsklimat och skattesystem förändras dramatiskt och komplexiteten och förändringstakten ökar successivt. EY erbjuder rådgivning i komplexa och mångfacetterade skattefrågor. Stater måste värna om skattebasen och väga intäktsbehovet mot ökad konkurrens om arbetskraft och kapital. Företag navigerar i en utmanande miljö där affärsmässiga beslut snabbt ska fattas, samtidigt som de måste hålla sig inom lagens ramar.

Dagens globala affärsmiljö kännetecknas av genomgripande förändringar. Villkoren för redovisning och rapportering förändras, omfång och komplexitet ökar hela tiden. Det medför stora utmaningar för företagsledningar, styrelser, revisionsutskott och revisorer. Vi kan hjälpa dig att förstå och hantera de mest kritiska frågorna som rör företagets ekonomi och rapportering.

Behöver du fatta bättre och mer välgrundade beslut om hur du ska hantera kapital och transaktioner på ett strategiskt sätt i en värld som kännetecknas av snabba förändringar? Ta hjälp av oss. Capital Agenda är en ny plattform inom EY som fokuserar på frågor kring kapitalhantering. Vi inriktar oss på de mest brännande frågorna för dig.

Du som driver e-handel kan snabbt börja erbjuda kunderna betallösningar från Resurs Bank. Våra betallösningar och system passar både dig som är nystartad e-handlare eller redan är etablerad på den svenska eller nordiska marknaden. Du får en komplett lösning som fungerar på samma sätt både online och i butik i hela Norden. Betallösningarna kan omfatta faktura, delbetalning, kampanj- och kontobetalning. Tillsammans skräddarsyr vi hela flödet så att det passar din verksamhet och kundernas behov.

Fördelar med att välja oss:
Heltäckande lösning för kundfinansiering i hela Norden.
Kanaloberoende betallösningar som fungerar både online och i butik.
Smidig och enkel integration som förenklar betalprocessen.
Flerspråkig kundtjänst som tar väl hand om din kund.

DHL Freight levererar snabba och pålitliga e- handelstjänster

Vi vet att konsumenter förväntar sig snabba och pålitliga leveranser och behovet att kunna skräddarsy sin egen leverans blir allt viktigare. Därför har vi utvecklat två tjänster som är helt anpassade för leveranser till privatpersoner, paket via ombud samt hemleveranser. I båda tjänsterna ingår alltid avisering via sms och e-post.

 

DHL erbjuder E-commercepark och inkubatorbolagen

Snabba och enkla paketleveranser via ombud – DHL Service Point
Leverans av paket vid affären runt hörnet eller kiosken nära jobbet. Vi har nära 1 400 ombud runt om i landet.

Flexibla och pålitliga hemleveranser – DHL Home Delivery
Hemleveranser för större varor med flexibla tillval som kvällsleverans, inbärning och bortforsling av gammal vara. Föraren ringer dessutom alltid 30 minuter innan leverans.

Med DHL Freight får du tillgång till ett rikstäckande nätverk med hög kvalitet och full spårbarhet vilket ger dig möjligheten att ge dina kunder en ännu bättre och snabbare service.

eValent Group levererar tjänster för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annatfärdigpaketerad e-handel, skräddarsydda lösningar, den plattformsoberoende tjänsten Store Management, samt optimerad serverdrift specialiserad för e-handel. eValent Group arbetar med flera olika e-handelssystem och levererar lösningar på den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel, samt utvecklar och levererar både större och mindre lösningar på den internationella e-handelsplattformen Magento. eValent Group är silverpartner till Magento.

Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 30 anställda  och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

www.evalent.com  sales@evalent.com 040-6925050

I Helsingborg finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Vi satsar på digitaliseringens möjligheter för innovation och tillväxt bland nya och befintliga företag. Våra 15 000 företag bidrar till stadens attraktivitet och tillväxt. Helsingborg är staden där både människor och företag växer.

Vi är riktigt bra på:
• Att skapa förutsättningar för företagande
• Samverkan med näringslivsliv och akademi
• Tillvarata och dra fördel av teknikutvecklingen

Vad kan vi göra för dig?
Välkommen att kontakta oss på näringslivsservice. Vi är specialisterna i staden på frågor som rör näringslivet och hjälper dig på vägen mot att förverkliga dina idéer. Kontakta oss på 042-10 30 30 eller naringslivsservice@helsingborg.se

City of Helsingborg
In the city of Helsingborg we want everyone has the ability to develop and evolve. We invest in opportunities around digitalization in order to promote innovation and growth in both new and established companies. The more than 15 000 companies in the city contribute to its growth and attractiveness. In Helsingborg, both businesses and people can grow.

We excel in:
• Creating favorable conditions for entrepreneurship
• Fostering collaboration between industry and academia
• Utilizing and taking advantage of advancements in technology

What can we do for you?
We are the city’s specialists in business related issues and can help you on the path to realizing your ideas. Please contact us at +46 42-10 30 30 or naringslivservice@helsingborg.se

FS Data är en av Sveriges äldsta, största och mest populära leverantörer av webbhotellservertjänster, domännamn och e-post. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1997, vi var ett av de första företagen att erbjuda registrering av .se domäner och vi har blivit flerfaldigt prisade för våra tjänster, bl a som Sveriges bästa webbhotell. FS Data har genom åren framgångsrikt hjälpt tusentals e-handlare att driva och utveckla sina plattformar.

Ledorden som gäller hos oss är: trygghet, teknik och miljövänlighet.

Vi är ett familjeägt och ägarstyrt företag med god soliditet och inga externa lån. Vi äger all vår tekniska infrastruktur, inklusive en helt ny och topputrustad serverhall. Vår kundtjänst är öppen fram till sent om kvällarna och även under helger, så man får alltid snabba och bra svar från oss.

Med vår kontrollpanel, som vi var först i Sverige med, har våra kunder full kontroll över sina tjänster. Vi använder flera olika serverhallar, med dieselbackuper, automatisk brandsläckning och avancerade passage- och larmsystem, för våra webbhotell- och servertjänster. För mer information, läs gärna om vår infrastruktur.

×