Partners

Vi är stolta att ha följande Partners till E-commerce Park och vår ehandelsinkubatorn. Utan er är ehandelsparken inte möjligt! TACK =)

Friends of E-commerce Park införde vi under 2017 och är för de som tycker vi gör ett himla bra arbete och måste fortsätta. Tack till er!

 
 
 
 

Läs mer om våra Partnerbolag och Friends of E-commerce Park här nedan.

Vi kan content, content anpassad för webb och i synnerhet e-handel. Vi har två olika typer av skribenter, dels de som skriver nytt innehåll som produkttexter, landningssidor, blogg, nyhetsbrev etc., dels har vi ett brett utbud av översättare som är redo att ta din butik in i ett nytt land språkmässigt. I dagsläget har vi störst fokus på Norden, England och Tyskland, men vi erbjuder även andra Centraleuropeiska språk.

Vad kan vi göra för dig?
Utöver de tjänster vi erbjuder har vi genom åren utvecklat ett brett kontaktnät och som partner till Parken vill vi gärna vara ert bollplank, dels i frågor om text och översättning och dels inom andra delar av allt som har med lokalisering att göra.

Med erfarenhet av flera olika case, stora som små, kan vi ge input och varna för klassiska misstag samt tipsa om vad som varit framgångsrikt för andra.

Tveka inte att ställa din fråga eller lyfta din fundering på kontakt@contentor.se eller 0220- 157 75, alla frågor är välkomna till exempel vad är det för skillnad på US och UK engelska och vilken variant bör jag välja och varför?

I Helsingborg finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Vi satsar på digitaliseringens möjligheter för innovation och tillväxt bland nya och befintliga företag. Våra 15 000 företag bidrar till stadens attraktivitet och tillväxt. Helsingborg är staden där både människor och företag växer.

Vi är riktigt bra på:
• Att skapa förutsättningar för företagande
• Samverkan med näringslivsliv och akademi
• Tillvarata och dra fördel av teknikutvecklingen

Vad kan vi göra för dig?
Välkommen att kontakta oss på näringslivsservice. Vi är specialisterna i staden på frågor som rör näringslivet och hjälper dig på vägen mot att förverkliga dina idéer. Kontakta oss på 042-10 30 30 eller naringslivsservice@helsingborg.se

City of Helsingborg
In the city of Helsingborg we want everyone has the ability to develop and evolve. We invest in opportunities around digitalization in order to promote innovation and growth in both new and established companies. The more than 15 000 companies in the city contribute to its growth and attractiveness. In Helsingborg, both businesses and people can grow.

We excel in:
• Creating favorable conditions for entrepreneurship
• Fostering collaboration between industry and academia
• Utilizing and taking advantage of advancements in technology

What can we do for you?
We are the city’s specialists in business related issues and can help you on the path to realizing your ideas. Please contact us at +46 42-10 30 30 or naringslivservice@helsingborg.se

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.

Prisjakt hjälper dig inte bara att hitta de lägsta priserna utan också att välja rätt produkt från rätt butik. Prisjakt har över 1 060 490 butiks- och produktomdömen och 7 920 000 priser på 803 000 produkter från 6131 butiker.

Du som driver e-handel kan snabbt börja erbjuda kunderna betallösningar från Resurs Bank. Våra betallösningar och system passar både dig som är nystartad e-handlare eller redan är etablerad på den svenska eller nordiska marknaden. Du får en komplett lösning som fungerar på samma sätt både online och i butik i hela Norden. Betallösningarna kan omfatta faktura, delbetalning, kampanj- och kontobetalning. Tillsammans skräddarsyr vi hela flödet så att det passar din verksamhet och kundernas behov.

Fördelar med att välja oss:
Heltäckande lösning för kundfinansiering i hela Norden.
Kanaloberoende betallösningar som fungerar både online och i butik.
Smidig och enkel integration som förenklar betalprocessen.
Flerspråkig kundtjänst som tar väl hand om din kund.

Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå – vi är specialister på allt från komplexa företagsaffärer till generell bolagsjuridik och erbjuder Sveriges ledande kompetenser inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi är ca 450 medarbetare med ett gemensamt mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.

Vinge visar vägen

Friends of E-commerce Park!

Här samlar vi våra vänner till ehandelsparken som är med och stöttar oss för att vi ska kunna fortsätta göra bra arbete.

Baker Tilly Sverige har 550 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tilly Sveriges signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.
Baker Tilly Sverige ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.
Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!
×