Partners

Vi är stolta över att ha följande Partners som stöttar och samarbetar med E-commerce Park of Sweden. Ett stort tack till er!

PwC är Sveriges ledande företag inom revision, redovisning, skatterådgivning, verksamhetsutveckling, corporate finance och annan revisionsnära rådgivning.

I Helsingborg finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Vi satsar på digitaliseringens möjligheter för innovation och tillväxt bland nya och befintliga företag. Våra 15 000 företag bidrar till stadens attraktivitet och tillväxt. Helsingborg är staden där både människor och företag växer.

Vi är riktigt bra på:
• Att skapa förutsättningar för företagande
• Samverkan med näringslivsliv och akademi
• Tillvarata och dra fördel av teknikutvecklingen

Vad kan vi göra för dig?
Välkommen att kontakta oss på näringslivsservice. Vi är specialisterna i staden på frågor som rör näringslivet och hjälper dig på vägen mot att förverkliga dina idéer. Kontakta oss på 042-10 30 30 eller naringslivsservice@helsingborg.se

City of Helsingborg
In the city of Helsingborg we want everyone has the ability to develop and evolve. We invest in opportunities around digitalization in order to promote innovation and growth in both new and established companies. The more than 15 000 companies in the city contribute to its growth and attractiveness. In Helsingborg, both businesses and people can grow.

We excel in:
• Creating favorable conditions for entrepreneurship
• Fostering collaboration between industry and academia
• Utilizing and taking advantage of advancements in technology

What can we do for you?
We are the city’s specialists in business related issues and can help you on the path to realizing your ideas. Please contact us at +46 42-10 30 30 or naringslivservice@helsingborg.se

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.

Prisjakt hjälper dig inte bara att hitta de lägsta priserna utan också att välja rätt produkt från rätt butik. Prisjakt har över 1 060 490 butiks- och produktomdömen och 7 920 000 priser på 803 000 produkter från 6131 butiker.
 

Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå – vi är specialister på allt från komplexa företagsaffärer till generell bolagsjuridik och erbjuder Sveriges ledande kompetenser inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi är ca 450 medarbetare med ett gemensamt mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.

Vinge visar vägen

Vår affärsidé: Boxon erbjuder förpacknings- och märkningslösningar som bidrar till förbättrad lönsamhet för våra kunder.

Från lokal lådfabrik i Ramlösa söder om Helsingborg till ett förpackningsföretag med närvaro och kunder i flera europeiska länder och en snabbt växande verksamhet i Kina. Det är Boxons dryga åttio år summerade i en mening.

Boxon är idag ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag med tre starka affärsområden som bygger vår verksamhet. Boxon Pak som erbjuder lönsamma förpackningslösningar, Boxon Systems, specialister på intelligent märkning och Boxon Bulk med säte i Tyskland där skräddarsydd kvalitet sys in i stora säckar för bulkhantering.

På Boxon har vi en vision om att kunna bidra till lönsammare flöden och smartare lösningar, oavsett om din verksamhet är stor och global eller nystartad och lokal. Varje kundbehov är unikt och därför lyssnar och tittar vi på detaljerna som skiljer ett behov från ett annat. Från ett smörgåsbord av tjänster och produkter sätter vi sedan samman unika helhetslösningar som håller vad de lovar och ökar lönsamheten.

Inom Boxon Gruppen ingår även Boxon China, en verksamhet som startades officiellt 2011 och som till största delen servar Nordiska kunder, samt Boxon Tech som specialiserar sig mot fordonsindustrin.

Vårt mål är att med ett stort engagemang lösa dina hostingbehov på ett enkelt, snabbt och överskådligt sätt.

Vi är en divers grupp människor med olika bakgrund, intressen och kunskap. Vi brinner för teknik, hosting och bra affärer – därför strävar vi alltid efter rättvisa avtal, hyggliga priser och ett trevligt bemötande. Det ska ju också vara roligt att gå till jobbet.

Tillsammans med våra kunder växer vi varje dag – som människor och företag – och en orubblig tro på att alltid utvecklas och bli duktigare driver oss framåt.

Vi är på en spännande tillväxtresa!

Ända sedan starten för 160 år sedan har vi vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld.

Vi finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider.

Oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat så hjälper vi dig att växa. Vi ger dig kvalificerad rådgivning och hjälper dig med allt från finansiering till att skapa trygghet genom rätt försäkringar. Med våra paketlösningar och digitala tjänster får du en enklare vardag som företagare.

Floes syfte är att vara en intresseförening för e-handlare i Skåne och föra deras talan i samhällsfrågor samt att utgöra en plattform där e-handlare och logistiker kan nätverka och sprida kunskap. Eftersom logistik är en möjliggörare för e-handel medan e-handel i sin tur är en accelerator för logistikens utveckling tror vi mycket på att sammanföra dessa områden och tillsammans verka för en bättre dialog mellan alla aktörer och ett samhälle med välfungerande infrastruktur.

Castellum är en av Sveriges största fastighetsägare. Castellum är även en av Sveriges största fastighetsutvecklare och ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag – varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Castellum finns lokalt i ett 20-tal städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr och vi är kundnära på riktigt, samtidigt som vi har hela koncernens samlade resurser i ryggen. Vi har 676 kommersiella fastigheter för näringsliv och myndigheter och för oss är hållbarhet och innovation viktiga drivkrafter i verksamheten. Allt till lågt risktagande.

Friends of E-commerce Park

Här samlar vi våra vänner till ehandelsparken som är med och stöttar oss för att vi ska kunna fortsätta bygga Sveriges främsta e-handelscommunity.

Baker Tilly Sverige har 550 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tilly Sveriges signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.
Baker Tilly Sverige ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.
Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

En skräddarsydd garderob är slow fashion och bra för både dig och miljön.

Kan skräddarsytt förändra världen? Ja, säger vi. Med oss är du med och förändrar modeindustrin. Skräddarsytt är en livsstil där alla vinner: du som bär våra kläder, skräddarna som syr och miljön eftersom skräddarsytt är att hushålla med jordens resurser.

Att vara välklädd är att bära kläder som passar och som får en att känna sig bekväm i alla situationer från anställningsintervjun för drömjobbet till en skön och avslappnad ledig dag. Tailor Store erbjuder dig ett brett utbud för hela din garderob: skjortor, kostymer, chinos, pikétröjor och ytterkläder.

Dina skräddarsydda kläder sys upp på Sri Lanka i Tailor Stores egna skrädderier som tillsammans sysselsätter cirka femhundra personer. En god arbetsmiljö och bra löner är viktigt för oss och du som bär ett plagg från Tailor Store kan alltid vara trygg med att det är uppsytt för dig under goda villkor.

Jordens resurser är ändliga och vi slösar med dem som om det inte fanns någon morgondag. Det finns det. Skräddarsytt är slow fashion, välklätt mode som räcker länge. Vi gör ingen överproduktion av illasittande kläder i standardstorlekar som är heta en säsong. Hos Tailor Store beställer du klassiska plagg med klassiska snitt. Men vi är inte tråkiga. Tyger och personliga detaljer lämnar vi åt dig att bestämma. Det är din garderob. Utnyttja privilegiet och gör den både skräddarsydd och personlig.

Ehandel.se drivs av EHANDEL SE AB med syftet att främja svensk e-handels utveckling. Vi vill ha en objektiv mötesplats för svenska e-handlare där man kan få objektiva råd och information. Vi startade som ett projekt under 24 Hour Business Camp i början av 2009 och vi är i skrivande stund Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer.

Ehandel.se är en diskussionsplattform för e-handlare som även förmedlar nyheter inom e-handelsbranschen. Primärt täcker vi e-handeln med fysiska varor och med ett övergripande fokus på B2C (försäljning till konsument). Inkluderat i detta är förstås alla tjänster som används inom branschen, betaltjänster, logistiktjänster och så vidare.

Vi behandlar även B2B-handel (grossistverksamhet) över nätet samt försäljning av digitala varor. Varor som kanske tidigare sålts på fysisk media men nu antingen säljs digitalt eller via strömmande media. I viss mån behandlar vi även försäljningen av tjänster via nätet. Här är vi primärt intresserade av nättjänster som använder e-handelns styrkor för att skaka om gamla branscher.

Det övergripande målet med vår nyhetsförmedling går hand i hand med vår diskussionsplattforms syfte, att sprida kunskap och stärka den svenska och nordiska e-handelsbranschen.

Eftersom e-handeln är gränslös är vår nyhetsförmedling även den global och lyfter händelser och fenomen ifrån hela världen.

Vi finner e-handelsbranschen mycket intressant och vi gör vårt yttersta för att förmedla en tydlig bild av den revolution som just nu pågår över hela vår planet.

About us

Avensia is a leading company within the field of e-commerce. We deliver complete Omni-Channel solutions to companies with high demands. Our experience from hundreds of large e-commerce projects allows us to help our clients with everything from system implementations to consulting and business development.
Our work is built upon our curious nature and forward-striving energy, both of which continuously push us to find new solutions and ideas.
We like a challenge, and highly value the challenges and expertise our partners and clients bring in from their respective fields. Our success in individual projects as well as in the industry at large is spearheaded by the synergy we are able to create between the efforts of our clients, our partners, and ourselves.
Synergy is what we excel at, and what we believe to be the key to achieving our common goals.
Avensia AB is traded on NASDAQ OMX Stockholm First North Premier with the ticker AVEN.

What we do

We increase conversion for our clients through implementing market leading .NET-technology for e-commerce, CMS, Product Information Management and personalisation.
Avensia operates out of offices in Scandinavia, with international clients in both B2B and B2C. Our clients work in a variety of industries, everything from sports and fashion to the manufacturing industry.

Founded 2013 in Helsingborg, Sweden as an attempt to create a brand that reflects the life and style of the CF Commuinty all over the world.

The name comes from the movie Northern Spirit by Nikolaj Ronnow. The movie showed us the Danish CF-scene at the time. Seeing those danish and Icelandic badasses working out in a former slaughterhouse, outside on the concrete or in the dark at a random copenhagen parkinglot catched, according to us, the core of the CFlifestyle. Ever since then we try to produce clothes that both are high in quality and hard as a danish slaughterhouse in style….
We will continue to provide great products for you, the people in the boxes, in the slaughterhouses, in the parking lots and in the garages that will make you jump higher, lift heavier, row faster, look better and smile A LOT more!

Att starta och driva butik på nätet handlar idag om såväl koncept och marknadsföring som försäljning – att bygga ett långsiktigt e-handelsföretag som bär frukt.
Men med teknik involverad behöver du även tänka på teknik och drift, som tar din tid och fokus även om du anlitar någon att sköta detta åt dig. Tidskrävande och fokus på fel saker. Det vill vi lösa.

Vi tror på idén om en smidig plattform som ger dig de rätta förutsättningarna till att kunna starta, driva och växa en e-handel enkelt varje dag. Då kommer du naturligt att börja fokusera på det som är viktigast och därmed lyckas bättre med vad än du säljer.

En teori som redan har bekräftats av hundratals butiker som använder Quickbutiks plattform, varje dag.

Framtidens stora e-handelsföretag har börjat hos oss och vi gör vardagen smidigare för alla butiksägare i Sverige. En webbutik i taget.

VI på JS Energi har sysslat med värmepumpar i snart 20 år. 20 års erfarenhet av värmepumpar innebär att vi har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.

Det senaste året har vi även på JS Energi etablerat oss i service och underhållsbranschen för värmpumpar och på det viset kan vi ge dig som värmepumpsägare den bästa servicen och tillgång till reservdelar till ett bra pris och med god kvalitet och detta oavsett om du köpt pumpen av oss eller av någon annan. Vi har kunskap och utför underhållsservice på de flesta typer av värmepumpar av de kända tillverkarna.

Idag finns vi på JS Energi på 3 orter i Skåne, nämligen Sösdala, Helsingborg och Åstorp vilket gör att vi hanterar nyförsäljning, offerering, prospektering och beräkningar på värmepumpar i hela Skåne, södra halland och södra Småland.

När det gäller service, underhåll och reservdelar verkar vi i hela sverige och levererar dessutom reservdelar till värmepumpar i hela Europa till de märken som finns i vår E-shop. Alla våra reservdelar är original från tillverkaren i den mån att de fortfarande lagerförs, vissa reservdelar måste vi dock ta som 3e parts reservdelar då de inte längre tillverkas och lagerförs av tillverkaren eller distributören.

Search Integration har funnits i 10 år. Bolaget skapades ur en vision om att en konsult inom sök och webbanalys och digital närvaro alltid måste vilja integrera sin kunskap och sina insikter för att effekt ska uppnås.

Bolaget är 100% familjeägt och drivs av två eldsjälar som har gedigen kompetens inom digital marknadsföring, webbanalys, SEO och Sökordsmarknadsföring. Företaget har sitt säte i Helsingborg men arbetar internationellt över hela världen.

×