Tre snabba med Faris på Water Gold!

I oktober flyttade Water Gold med Faris Radwan i spetsen in på parken. Företaget är stora i mellanöstern och ska nu ta sig in på den skandinaviska marknaden – med utgångspunkt från E-commerce Park och Helsingborg. Lär dig lite mer om den stora franchisen för parfymer!

IMG_6369

Vem är du Faris?
Jag heter Faris Radwan och har länge arbetat som butikssäljare på Water Gold. Nu sköter jag företagets administrering och dess etablering i Sverige!

Berätta mer om Water Gold!
Water Gold är ett av mellanösterns snabbast växande franchise för parfymer. Företaget grundades 2006 av Abdulhadi Masmom. Det startade i Syrien men har på grund av kriget flyttats först till Turkiet och senare Egypten. Den stora fabriken där parfymerna tillverkas finns i Istanbul. Företaget har över franchisebutiker, där de flesta finns i Egypten, Turkiet, UAE och Libanon. Förutom det finns vi såklart på nätet och nu är tanken att vi ska etablera oss i norden – både online och med butik.

Varför valde ni att etablera det skandinaviska huvudkontoret på E-Commerce Park?
Vi vill befinna oss i ett sammanhang där vi lär oss om svensk e-handel, få tillgång till utbildningar inom ämnet och träffa andra e-handlare!

Här når du Faris och här kan du kolla in Water Gold. Och håll ögonen öppna efter deras svenska webbshop som lanseras snart!

Redaktionen

×