Vi söker personal – Föräldravikariat!

Vi söker personal – Föräldravikariat!

Ehandelsparken i Helsingborg söker nu en heltidsansvarig Partner- och Communityansvarig under 1 år.

E-handelsparken är ett nischat företagskluster där vi delar kunskap och kompetens för att hjälpa varandra framåt i företagandet. Vi hyr ut kontor till ehandelare och tjänsteleverantörer och har idag 27 olika företag som hyr in sig hos oss. I april 2015 startade vi Sveriges första ehandelsinkubator där vi har 16 deltagare. Vi anordnar ca 2-3 event per månad, där vissa event är för våra hyresgäster och andra är offentliga. Ehandelsparken har ca 10 partnerbolag som vi samarbetar med både när vi gör event men även på vardagsbasis med kompetensstöd till våra hyresgäster.

Du kommer ha ett helhetsansvar för ehandelsparken vilket kommer kräva mycket av dig som person. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

– Visning av kontor och signering av nya kontorsgäster
– Kontraktera och sälja in ehandelsparken till nya partnerföretag
– Löpande kontrakt med befintliga partnerföretag
– Planera, genomföra och utvärdera event
– Övergripande ansvar för kontorsdelen
– Annonsering, marknadsföring och nätverksträffar
– Ekonomisk uppföljning

Som person behöver du vara positiv och lösningsfokuserad. Du ska kunna ta egna beslut och genomföra dessa. Erfarenhet krävs inte men vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning.

Antagningsprocessen kommer ske löpande. Startdag diskuteras, men vi har förslag om en omgående start på 25-30% för att sedan i augusti gå över till en 100% tjänst.
Detta är en rolig och utvecklande tjänst i en väldigt spännande och kreativ miljö!

Välkommen att skicka din ansökan till amelie@ecommercepark.se

×