Hoppa till innehåll

Vi söker: inspirerande utbildare med kunskap och intresse inom e-handel

  • av

Vill du bidra till att utveckla e-handelns tillväxt i Sverige? Mår du bra när du föreläser och utbildar andra människor? Kan du få människor att växa genom att dela din erfarenhet? Bra! Läs vidare!

E-commerce Park i Helsingborg är en hub för e-handlare och tjänsteleverantörer. I vårt koncept ingår bland annat att vi anordnar event, föreläsningar och hyr ut kontor och lager till företag som ser synergieffekter av att sitta tillsammans i en kunskapsdelande miljö. 

E-commerce Park har även en e-handelsinkubator och ett ScaleUp-program, dit e-handlare söker sig i syfte att växa och träffa andra handlare. Utöver våra egna program så håller vi även utbildningar på uppdrag från olika externa parter, både enstaka timmar, men också längre utbildningar över tid. 

E-commerce Park är den enda av sitt slag i Sverige, en plats där e-handlare växer och där e-handeln utvecklas!

Nu söker vi dig som vill driva vår Academy med bl.a. inkubatorn och  Scale up-programmet

Vi söker dig som är en karismatisk och inspirerande utbildare/föreläsare som vill driva och sälja våra utbildningskoncept. Du är positiv, social, prestigelös och lösningsorienterad. Att dela med dig av erfarenhet och kunskap är en självklarhet för dig. Du är påläst och uppdaterad och har ett brinnande intresse för e-handel, men också en förståelse för hur det kan vara när man är precis i början av sin e-handelsresa. 

Vi erbjuder en roll där du självständigt skapar ditt arbete med att: 

  • Koordinera, moderera och planera träffar och kunskapsprogram. Även föreläsa och workshop:a med företagare.
  • Driva och utveckla kurser och uppläggen, för att skapa allt från kurser till workshops som verkligen behövs för att förbättra e-handeln i Sverige.
  • Sälja in och marknadsföra de kurser som finns och nya som tas fram.

Du som söker till denna tjänst bör brinna för företagsamhet och ha ett intresse för e-handel och marknadsföring. Du ska ha erfarenheter inom e-handel genom att ha drivit/driva egen e-handel, alternativt ha arbetat på en mindre e-handel. Ett stort nätverk inom området är meriterande. 

Vi är ett litet team och därför lägger vi stor vikt vid personlighet. 

Tjänsten är på 50-75% med 6 månaders provanställning och kan med fördel kombineras med att du driver eget bolag inom e-handel.  

Arbetsplats är på E-commerce Park i Helsingborg, Vasatorpsvägen 1, men även vid utbildningstillfällen på andra platser i Sverige.. 

Låter detta som att det skulle passa dig? 

Skicka in din ansökan idag till helene@ecommercepark.se. Märk ansökan med “utbildare”. Vi vill även att du skickar med ett videoklipp på max 5 minuter där du ger dina 3 bästa tips på vad man ska tänka på när man startar en e-handel! 

Ansökningar och intervjuer kommer göras löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *