Hoppa till innehåll

Vi söker: verksamhetschef

  • av
nätverk ehandel marknadsföring

Är mötet med människor något som ger dig energi? Är du på jakt efter nya utmaningar och gillar att hitta smarta lösningar åt dina kunder – Läs vidare! 

E-commerce Park i Helsingborg är en hub för e-handlare och tjänsteleverantörer. I vårt koncept ingår bland annat att vi anordnar event, föreläsningar och hyr ut kontor till företag som ser synergieffekter av att sitta tillsammans i en kunskapsdelande miljö. E-commerce Park har även en e-handelsinkubator som är ett utbildningsprogram dit e-handlare söker sig för att få stöttning och utbildning inom sitt företagande. E-commerce Park är den enda av sitt slag i Sverige. 

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta att driva E-commerce Park till den bästa platsen för e-handel! 

Då vår verksamhetsansvariga snart går på föräldraledighet söker vi dig som vill driva E-Commerce Park under den närmaste framtiden. Du som söker är en karismatisk doer som lätt kan se vad som behöver prioriteras i studen. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Du trivs i en social, hjälpsam och lösningsorienterad roll och är genuint nyfiken på de människor du träffar. Du mår bra när du får skapa förutsättningar för andras framgång i sitt företagande.

Arbetet innefattar högt och lågt, bland annat:

  • Sälja och marknadsföra E-commerce Parks olika koncept. 
  • Ansvara för kontorsuthyrning och praktiska saker runt kontoren.
  • Ansvara och ha kontakt med E-commerce Parks samarbetspartners.
  • Se till att vårt community utvecklas och trivs genom att hålla en hög servicenivå. 
  • Ha budgetansvar och därför är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne.
  • Ha personalansvar för ett litet team, där du behöver känna dig bekväm med att kunna delegera ansvar till andra. 
  • …Men det kan också innebära att måla en vägg eller sätta på kaffebryggaren när det är vad verksamheten kräver. 

Du som söker till denna tjänst bör ha tidigare erfarenhet från en ledande roll. Kanske har du själv drivit företag tidigare? Du kan också ha arbetat för försäljning eller marknadsföring i ett mindre bolag. Vi är ett litet team och därför lägger vi stor vikt vid personlighet. 

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100%, med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 maj 2022 och sträcker sig 12 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsplats är på E-commerce Park i Helsingborg, Vasatorpsvägen 1. 

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag märkt “verksamhetsansvarig e-commerce park” till helene@ecommercepark.se Ansökningar och intervjuer kommer göras löpande. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *