Har du en e-handelsidé som du vill utveckla eller ett företag som behöver en boost? Välkommen till Future Retail Incubator! Här på E-commerce Park erbjuder vi ett unikt inkubatorprogram som är skräddarsytt för att hjälpa entreprenörer och företag att växa inom e-handel. Med start den 10 september och sista ansökningsdag den 20 augusti, är det dags att ta nästa steg mot framgång.

 

Vad är Future Retail Incubator?

Future Retail Incubator är ett ettårigt program som ger deltagarna möjligheten att lära från experter inom olika områden av e-handel. Programmet är utformat för att täcka alla aspekter av att driva och utveckla en e-handelsverksamhet, från marknadsföring och sociala medier till SEO, paid ads, ekonomi, e-handelsjuridik, onlineförsäljning och mycket mer.

Två Spår – En Gemensam Resa

Vi erbjuder två specialiserade spår inom Future Retail Incubator:

 1. E-commerce Track: Perfekt för dig som precis har startat din e-handel eller vill ta ditt hobbyprojekt till nästa nivå. Här får du praktiska tips och verktyg för att växa din verksamhet online.
 2. Sustainability Track: Skräddarsytt för entreprenörer med hållbara affärsidéer. Fokusera på cirkulär handel, återbruk och hållbara produkter, och lär dig från experter som har byggt framgångsrika hållbara e-handelsföretag.

Lär Från Våra Experter

Under programmet får du möjlighet att delta i föreläsningar och workshops ledda av våra partners och experter. Dessa sessioner täcker en rad olika ämnen som är avgörande för att växa din e-handel:

 • Marknadsföring
 • Sociala medier
 • SEO och paid ads
 • Ekonomi och e-handelsjuridik
 • Onlineförsäljning och webbplatsfeedback

För deltagare i Sustainability Track erbjuder vi även specialiserade sessioner om övergången från konsument till cirkulär samt lagstiftning och regelverk kring hållbara affärsidéer.

Varför Ska Du Ansöka?

Att delta i Future Retail Incubator ger dig:

 • Tillgång till ett nätverk av likasinnade entreprenörer: Utbyt erfarenheter och få stöd från andra som är på samma resa som du.
 • Kunskap från branschexperter: Lär dig av de bästa inom olika områden av e-handel och hållbarhet.
 • Praktiska verktyg och tips: Få konkreta råd och verktyg som du kan använda direkt i din verksamhet.
 • Kostnadsfritt deltagande: Programmet är gratis att delta i, vilket gör det till en ovärderlig resurs för nya och växande e-handelsföretag.

Hur Ansöker Du?

Ansökningsprocessen är enkel. Fyll i ansökningsformuläret på vår hemsida innan den 20 augusti. Alla frågor i ansökan är obligatoriska för att vi ska kunna behandla din ansökan. Efter inskickad ansökan kontaktar vi dig för att diskutera vilket spår som passar dig bäst.

Har du några frågor? Kontakta vår utbildningsansvarige Karsten på karsten@ecommercepark.se. Vi ser fram emot din ansökan och att hjälpa dig att ta din e-handel till nya höjder!

Future Retail Incubator är din chans att växa och utveckla din e-handelsverksamhet med stöd från branschexperter och ett starkt nätverk. Missa inte denna möjlighet att förvandla dina idéer till verklighet.
Ansök idag och bli en del av framtidens e-handel!

ANSÖK HÄR
LÄS MER HÄR