Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

E-handelsskolan 2019

27 februari, 2019 @ 17:30 - 3 april, 2019 @ 17:30

Nytt år, nya äventyr och nya lärdommar! Är du nyfiken på vad det innebär att driva en ehandel? Ligger din webshop i startgroparna eller är du bara på idéstadiet ännu? Oavsett så är du som vill lära dig mer om ehandel varmt välkommen till E-commerce Park of Swedens E-handelsskola! Under sex onsdagskvällar, med start i februari, går vi igenom grunderna i vad man bör tänka på när man startar och driver en e-handel. Inspiration och kunskap utlovas! Du får dessutom ett nätverk av andra personer som vill arbeta med e-handel och kontakt med organisationer som stöttar företagare i olika faser. 


Vid frågor, vänligen kontakta Matilda Edvardsson på matilda@ecommercepark.se. 
Under dessa sex kvällar kommer vi avhandla:


Onsdag 27 februari: Introduktion till e-handelsbranschen med Maria Richardsson från Nordic Poster Collective


Maria Richardsson har arbetat med ehandel i över 10 år och provat på det mesta inom branschen. Maria kommer under introduktionen ge dig en bred inblick i branschen, berätta om klassiska fallgropar och vad som viktigt att vara särskilt uppmärksam på när man arbetar med ehandel. 


Onsdag 6 mars: Teknik, betalningslösningar och plattform med Adrian Karlsson från Quickbutik


Adrian Karlsson jobbar som Customer Success Manager på Quickbutik, Sveriges snabbast växande plattform. Under denna föreläsning får du veta vilka valmöjligheter som finns kring plattformar och betallösningar idag och vad som kan lämpa sig utifrån dina krav. 


Onsdag 13 mars: Inköp och logistik – hur går det till rent praktiskt? med Niklas Håkansson från INF Company


INF har funnits sedan 2003 och arbetar nära både den europeiska och kinesiska markanden. Håkan kommer berätta om hur inköp- och logistikprocessen kan se ut och vad du ska tänka på när du ska etablera dig som ny ehandlare. 


Torsdag 21 mars: Marknadsföring med Linnéa Vikbrant från Fieldly


Linnéa Vikbrant tror att vi handlar av personer och företag som vi gillar, identifierar oss med eller ser upp till. Med en bakgrund inom marknadsföring och content marketing kommer hon att bjuda på tips på hur du ökar din försäljning, sticker ut från konkurrenterna och bygger en butik som innehåller mer än produkter.


Onsdag 27 mars: Affärsidé och strategi med Peter Borgman från JS Energi


Peter Borgman har byggt och driver flertalet företag inom ehandel ändå sedan 90-talet. Peter kommer prata om kärnan i ehandel: varför kunden ska handla av just dig. Efter föreläsningen kommer du se din företagsidé ur ett nytt ljus och från nya infallsvinklar!


Onsdag 3 april: Nätverkande och Vad händer nu? med Amelie Lidén, VD på E-commerce Park


Amelie Lidén startade E-commerce Park 2015 tillsammans med två bekanta. Idag är E-commerce Park ett community för ehandlare med Svergies enda inkubator specifikt för ehandlare. Dessutom driver Amelie flera andra företag vid sidan, har styrelseuppdrag och är mentor och unga entreprenörer. Amelie kommer berätta om olika organisationer som kan hjälpa dig vidare i ditt företagande och hur du kan fortsätta att arbeta för att förverkliga din idé. 

Detaljer

Börjar:
27 februari, 2019 @ 17:30
Slutar:
3 april, 2019 @ 17:30
Webbplats:
https://www.eventbrite.com/e/e-handelsskolan-2019-tickets-54519586551

Plats

E-commerce Park of Sweden
Vasatorpsvägen 1E, 254 57 Drottninghög
Drottninghög, 254 57 SE
+ Google Map

Arrangör

E-commerce Park of Sweden
Webbplats:
https://www.eventbrite.com/o/e-commerce-park-of-sweden-8217920565