Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ehandelsskolan, hösten 2019

2 oktober, 2019 @ 17:30 - 13 november, 2019 @ 20:00

Förverkliga din dröm och starta eget!


Är du nyfiken på vad det innebär att driva en ehandel? Ligger din webshop i startgroparna eller är du bara på idéstadiet ännu? Oavsett så är du som vill lära dig mer om ehandel varmt välkommen till E-commerce Park of Swedens Ehandelsskola! Under sex onsdagskvällar, med start i oktober, går vi igenom grunderna i vad man bör tänka på när man startar och driver en e-handel. Inspiration och kunskap utlovas! Du får dessutom ett nätverk av andra personer som vill arbeta med e-handel och kontakt med organisationer som stöttar företagare i olika faser. 


Vid frågor, vänligen kontakta Matilda Edvardsson på matilda@ecommercepark.se. 
Under dessa sex kvällar kommer vi avhandla:


Onsdag 2 oktober: Introduktion till e-handelsbranschen med E-commerce Park och Helsingborgs stad. 


Vi kommer ge dig en bred inblick i branschen, prata om klassiska fallgropar och vad som viktigt att vara särskilt uppmärksam på när man arbetar med ehandel. 


Onsdag 9 oktoberAffärsidé och strategi med Peter Borgman från JS Energi


Peter Borgman har byggt och driver flertalet företag inom ehandel ändå sedan 90-talet. Peter kommer prata om kärnan i ehandel: varför kunden ska handla av just dig. Efter föreläsningen kommer du se din företagsidé ur ett nytt ljus och från nya infallsvinklar!


Onsdag 16 oktober: Inköp och logistik – hur går det till rent praktiskt? med Mark Carlström från Mobilladdaren.se och Anders Rosberg från Boxon.


Mark kommer berätta om hur inköp- och logistikprocessen kan se ut och vad du ska tänka på när du ska etablera dig som ny ehandlare. 


Onsdag 23 oktoberTeknik, betalningslösningar och plattform med Adrian Karlsson från Quickbutik.


Adrian Karlsson jobbar som Customer Success Manager på Quickbutik, Sveriges snabbast växande plattform. Under denna föreläsning får du veta vilka valmöjligheter som finns kring plattformar och betallösningar idag och vad som kan lämpa sig utifrån dina krav.


HÖSTLOV


Onsdag 6 november: Marknadsföring med Maria Richardsson från Nordic Poster Collective


Maria Richardsson har arbetat med ehandel i över 10 år och provat på det mesta inom branschen. Maria kommer under föreläsningen gå igenom hur du hittar din målgrupp samt de viktigaste och vanligaste sätten för att marknadsföra din webbshop. 


Onsdag 13 november: Vad gör jag nu? med E-commerce Park. 


Vi kommer berätta om olika organisationer som kan hjälpa dig vidare i ditt företagande och hur du kan fortsätta att arbeta för att förverkliga din idé. 

Detaljer

Börjar:
2 oktober, 2019 @ 17:30
Slutar:
13 november, 2019 @ 20:00
Webbplats:
https://www.eventbrite.com/e/ehandelsskolan-hosten-2019-biljetter-64220880382

Plats

E-commerce Park of Sweden
Vasatorpsvägen 1E, 254 57 Drottninghög
Drottninghög, 254 57 SE
+ Google Map

Arrangör

E-commerce Park of Sweden
Webbplats:
https://www.eventbrite.com/o/e-commerce-park-of-sweden-8217920565