E commerce park citat community 1

Kontorshotell med lager i Helsingborg

Tillsammans är vi starkare!

På parken sitter du med likasinnade i samma situation som dig själv. Tillsammans täcker vi in alla delar av ehandel och det digitala.  Alla på parken är med och delar med sig av sin kunskap och kompetens.

Alla kan inte vara experter på allt men vi har olika bakgrunder och kunskaper så tillsammans blir vi oerhört starka. Med en transparent inställning och viljan att hjälpa varandra kommer vi vidare.

Vi har gemensamma luncher, frukost en dag i månaden, pingisturneringar, är ute med löparklubben och mycket mer.

Sharing is caring

Som ehandlare är det mer regel än undantag att någon gång växa ur sitt kontor eller lager, speciellt om verksamheten skalar upp snabbt. Detta kan ses som ett angenämt problem men medför oftast stora, onödiga och oförutsedda kostnader i form av flytt eller dubbla hyror.

Att ta steget hemifrån kan vara svårt, första fasta kostnaden för kontor. Men tänk så mycket mer du får. Med ett kontor eller skrivbord på parken är närmsta bollplan mitt över korridoren eller kanske i samma rum? Har du personer runt dig som kan hjälpa dig med SEO? Texter? Försäljning? Teknik? Mm listan på vad en ehandlare möter bara fortsätter!

Vi försöker anpassa allt efter ditt behov! Fokus ska alltid vara att dela kunskap och att lära nya saker.