Scale Up för E-handel

Vårt Scale Up-program ger dig som driver en e-handelsverksamhet verktygen och kunskapen för att lyfta ditt företag till nya nivåer. Kontakta oss idag för att lära dig mer om detta framgångsrika program och hur det kan gynna din verksamhet.

Programmet omfattar åtta träffar där ämnen som bolagsstyrning, ledarskap, kapitalanskaffning, förvärv, internationalisering, tillväxt och logistik behandlas. Våra experter finns på plats för att dela med sig av kunskap, nya perspektiv och tankar som kan guida dig genom din tillväxtresa.

För vem är programmet?

Scale Up riktar sig till beslutsfattare inom e-handelsverksamheter som står inför eller befinner sig mitt i en expansionsfas. Du bör ha en ambition att växa vidare från din nuvarande position och åtminstone ha gjort dina första anställningar.

Scale-up är ett jättebra, nyttigt och roligt format för lärande och kunskapsutbyte för mig som VD och ägare till en snabbväxande e-handelsverksamhet. Alla deltagare från ansvariga till deltagande företagare och gästande experter är superkompetenta, vilket ger energi och optimism. Jag går alltid ifrån våra möten med nya insikter, idéer och tankar”

– Philip Lexander Fotbutiken.se

Då jag varit en del av inkubatorn tidigare vilket var enormt utvecklande för mig och bolaget var det en självklarhet att delta i Scale up.”

– Eric Smith, Uteprodukter

Karsten Deppert E-commerce park

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK?
Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Karsten Deppert

karsten@ecommercepark.se
073 955 93 31

Huvudpartners

BakerTilly partner till e-commerce park

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.