Hoppa till innehåll

SCALE UP

Månadsvisa träffar för dig som vill skala upp din verksamhet. 
Kontakta oss idag eller ansök direkt.

E-commerce park of sweden - scale up

8

månader
träffar
Deltagare

Programmet

Scale Up programmet erbjuder åtta olika träffar där ämnen så som bolagsstyrning, ledarskap och personal, kapital, förvärv av bolag, internationalisering, tillväxt och logistik kommer att avhandlas.

Träffarna kommer att ske digitalt men i synnerhet fysiskt hos E-commerce Park i Helsingborg där vi kommer befinna oss i en aula avsedd för 80 personer och som är på strax över 150 kvm.

Våra experter finns på plats för att förse dig med ny kunskap nya perspektiv och nya tankar kring framtida och/eller nutida beslut som behöver tas inför din tillväxtresa. ​

för vem?

Scale Up vänder sig till beslutsfattare inom e-handelsverksamheter som står inför (eller just nu befinner sig i) en uppskalning av verksamheten. Du bör han ambition att växa ytterligare från där ditt bolag befinner sig just nu och som minst gjort dina första anställningar.

Du ansöker för att få delta i programmet och gruppen väljs ut utifrån att förväntningarna ska överensstämma för programmet samt de övriga deltagarna. Du ska även ha ett behov av kompetenstillförsel och att diskutera med andra beslutsfattare samt ha en vilja att engagera dig under programmets olika delar. ​

"

Vad kan du förvänta dig?

Du som deltagare kan förvänta dig intressanta diskussioner med andra beslutsfattare, delägare och grundare av e-handelsföretag samt med experter inom de olika ämnena som ska avhandlas.

Deltagare i scale up