Utbildningar på E-commerce Park-
Din Nyckel till E-handelsframgång

På E-commerce Park erbjuder vi en mångsidig utbildningsmiljö som är skräddarsydd för dina behov. Vår E-handelsinkubator är idealisk för nystartade e-handlare som vill vara fysiskt närvarande och dra nytta av en dynamisk arbetsplats. Vi ger dig möjlighet att få stöd och vägledning på plats.

För de som föredrar flexibilitet erbjuder vi även digitala e-handelsutbildningar. Våra utbildningsprogram är utformade för att hjälpa dig växa och utvecklas inom e-handelsbranschen. Oavsett vilket alternativ du väljer, är vi här för att stödja din e-handelsresa och öka ditt företags framgång.

E-handels inkubatorn

E-commerce Park’s Inkubatorprogram välkomnar varje höst och vår tio deltagare till vårt program. Varje tisdag samlas deltagarna för att utforska olika ämnen inom e-handel. Vårt skräddarsydda program är perfekt för dem som nyligen startat sin e-handelsverksamhet och vill expandera. Om du strävar efter att utbyta kunskap och erfarenheter inom e-handel och företagande, är vårt inkubatorprogram det idealiska valet för dig.

Digitala utbildningar

Utforska vårt utbud av digitala kurser som är skräddarsydda för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom handel och e-handel. Lär dig grunderna i att starta och driva en e-handel, upptäck de bästa metoderna för att marknadsföra din e-handel och få insikter om hur du effektivt digitaliserar din fysiska handel. Hos oss får du verktygen och kunskapen för att lyckas inom den digitala handelsvärlden.

Scale up

Vår Scale Up-program ger dig, som ansvarar för en e-handelsverksamhet, verktygen och kunskapen du behöver för att ta ditt företag till nya höjder. Kontakta oss idag för att lära dig mer om detta framgångsrika program och hur det kan gynna din verksamhet.

E-handelskola

E-handelsskolan är en fyra veckors kurs ledd av experter inom e-handel. Lär dig digital försäljning, marknadsföring och praktiska aspekter för framgångsrik e-handel, från målgruppsanalys till betallösningar.

E-commerce Park’s Inkubatorprogram tar emot tio deltagare varje höst och vår.

 

Varannan tisdag möts deltagarna för förmiddagar fyllda med e-handelsämnen och eftermiddagar dedikerade åt samarbete och stöd.

Vårt skräddarsydda program är perfekt för de som nyligen startat sin e-handelsverksamhet och strävar efter expansion. Om du vill utbyta kompetens och erfarenheter inom e-handel och företagande, är vårt inkubatorprogram det idealiska valet.

Anpassade kurser

På E-commerce Park erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som passar dina specifika behov och mål. Vår erfarna personal anpassar innehållet och upplägget för att matcha dina utbildningsmål och behov. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa det perfekta programmet för dig.

”Det har inte bara förändrat hela min syn på e-handel utan även hela vårt företags sätt att arbeta. Efter inkubatorn ökade försäljningen markant.”

– Ann -India piercing

“Genom inkubatorn har jag funnit en fantastisk gemenskap med likasinnade kollegor”. Här råder transparens och vi känner oss trygga med att vara oss själva och sträva efter utveckling inom vårt brinnande intresse. Utbildningen har berikat vår kunskapsbank och gett oss möjligheten att fördjupa oss i ämnen som verkligen betyder något för oss.”

– Katarina, OptiWellness

”Inkubatorn” har varit till stor hjälp att ta vårt företag från en hobbyverksamhet till ett etablerat bolag. Genom E-commerce Park omfattande nätverk och expertis har de hjälpt oss att ta vårt företag till nästa nivå”

– Adrian, Hundstaff AB

“”Inkubatorn ger en boost och skapar en gemenskap av likasinnade, där vi delar samma drivkraft och har möjligheten att tillsammans utvecklas.”

– Olivia, Mokara

”Genom att ha fått kollegor har jag fått tillgång till nya perspektiv och möjligheten att identifiera både svagheter och styrkor. Tillsammans kan vi samarbeta, utbyta tankar och idéer för att främja vår gemensamma arbetsprocess.”

– Silvia, Soothla

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.