Frågor & svar

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1587731308698{margin-right: 20px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 20px !important;padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”]

Frågor och svar för E-handelsinkubatorn

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1587731555813{margin-right: 20px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 20px !important;}”]Passar mitt företag?
Är du driven och vill satsa helhjärtat under de kommande åren på ditt företag är du välkomna att ansöka. Om företaget är nystartat eller om du redan varit igång i några år spelar inte någon roll, du får stöttning utifrån där du står idag och vart du vill komma.

Vilka verksamheter får ansöka?
I inkubatorn är du välkommen om du driver ett företag som är knutet till e-handel. Det behöver inte vara traditionell e-handel där du säljer varor/tjänster, utan kan mycket väl vara försäljning via marknadsplatser, Instagram eller kanske en tjänst där e-handlare är kunden (plattformslösning t.ex).

Förekommer det företag i samma bransch?
Hos oss är inga konkurrenter utan alla samarbetar och bidrar med kunskaper. Ifall det är två företag som säljer liknade produkter ska dessa vara lika öppna mot varandra som mot de andra i inkubatorn. Vi hittar samarbetssätt istället för att lägga kraft på att vi säljer liknande varor eller tjänster. E-handeln förändras, branschen och dess tillväxt är så stor att det finns utrymme för många och vi är starkare tillsammans.

Vad kostar det att vara med?
Inget för inkubatorn. Eventuellt tillkommer självkostnad vid studiebesök/event (deltagande är då även valfritt) och hyreskostnad om ni hyr ett kontor.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1587731707655{margin-right: 20px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 20px !important;}”]Varför är inkubatorn på e-handelsparken?
E-handelsparken är ett center för kunskap inom e-handel och därför känns det som en given plats för inkubatorn att vara. Den passar både till tjänster och produktföretag inom branschen och det finns yta att expandera både i arbetsyta och lager.

Vad händer om jag inte når mina mål?
Vi vill att deltagarna ska ha drivet och viljan att nå det uppsatta målet. Så länge våra deltagare och vi gör vårt allra bästa kan vi inte påverka allt och givetvis blir inte deltagarna utkastade för att de har motgångar och inte når sina mål. Vi samlar krafterna och försöker igen på ett annat sätt!

Vad händer om jag inte kan vara kvar?
Skulle du behöva avsluta ditt deltagande görs detta i samråd med inkubatoransvarig. Givetvis händer livet under tiden, men vi förutsätter att du som söker har ambitioner att inte bara gå klart programmet, utan även göra något av den kunskapen det ger dig.

Så vad har inkubator för kriterier?
1, Engagemang – du ska bidra själv i diskussionerna och vara aktiv.
2, Du ska vara på plats när vi har inkubatorträffarna vilket är varje tisdag mellan 9-15.
3, Utöver tiden på plats ska du vara beredd att lägga min. 4h i veckan på olika former av hemuppgifter och utvecklandet av din e-handel.
4, Din ehandel ska vara igång och du ska ha tagit emot din första order.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]