Hyr kontor På E-commerce Park i Helsingborg

E-Commerce Park är inte bara ett kontorshotell och coworking space – vi är en gemenskap av företagare som trivs med att dela kunskap och stötta varandra. Beläget nära E6:an och centrum, erbjuder vi ett avslappnat och inspirerande arbetsklimat där vänskap och nätverk är nyckeln till framgång.

När du hyr ett kontor hos oss får du inte bara tillgång till bekvämligheter som el, värme och kyla, säkerhetslarm och gratis parkering, utan också möjligheten att delta i interna och externa evenemang och nätverksträffar. Vi erbjuder även mötesrum, Wi-Fi, kaffe och hundvänliga faciliteter för en komplett arbetsmiljö.

Välkommen till E-Commerce Park – där vänskap, service och gemenskap möts för din framgång

 

”Att vara hyresgäst på E-commerce Park innebär en unik samhörighet och en kultur som främjar både tillväxt och gemenskap. Här får vi ’extrakollegor’ och tillgång till toppresurser i ett oslagbart läge, vilket gör valet att stanna enkelt och självklart.”

-Niklas, Ladda Tillsammans

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica, HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus, Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson, Tigoo

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Hundvänligt kontor

Välkommen till vår coworking-space där inte bara du är välkommen, utan även din hund! Här kan du njuta av obegränsat med kaffe för att hålla energin uppe. Vi erbjuder även parkering och snabbt internet för en smidig arbetsupplevelse. Din hund är en del av vår gemenskap – låt dem vara med och skapa en positiv atmosfär här hos oss.

Vanliga frågor – faq

 

Vad är ett kontorshotell och vilka tjänster erbjuder ni?

Ett kontorshotell är en plats där företag och entreprenörer kan hyra kontorsutrymmen och ta del av gemensamma faciliteter och tjänster. På E-commerce Park erbjuder vi flexibla kontorslösningar, coworking-utrymmen, e-handelsutbildningar, kunskapsutbyte och nätverkande.

Finns det möjlighet att delta i era evenemang och nätverksträffar även om jag inte hyr ett kontor hos er?

Ja, våra evenemang och nätverksträffar är öppna för alla, oavsett om du är hyresgäst hos oss eller inte. Håll dig uppdaterad om vårt evenemangsschema på vår hemsida eller via våra sociala medier.

Vad kostar att hyra kontor?

Vi ligger i utkanten av Helsingborg och kan därför hålla lägre priser på våra kontor.

Är det tillåtet att ha med hund på kontoret?

Ja, vi välkomnar hundar på vår anläggning. Vi förstår att husdjur är en viktig del av många människors liv, och vi är glada att kunna erbjuda en hundvänlig miljö för våra besökare och hyresgäster.

Är det möjligt att besöka E-commerce Park för att få en rundvandring?

Absolut! Vi välkomnar alla intresserade att besöka oss för en rundvandring och för att se våra faciliteter. Kontakta oss för att boka en tid som passar dig.

Hur kan jag hyra ett kontor på E-commerce Park?

För att hyra ett kontor hos oss, kontakta oss via telefon eller e-post för att boka en visning och diskutera dina behov. Vi erbjuder olika typer av kontorsutrymmen och flexibla avtalsvillkor.

Finns det möjlighet att hyra mötesrum eller konferensutrymmen på timbasis?

Ja, vi erbjuder möjligheten att hyra mötesrum och konferensutrymmen på timbasis för både hyresgäster och externa besökare. Kontakta oss för att få mer information om tillgänglighet och priser.

Finns det gratis parkering för besökare och hyresgäster?

Ja, vi erbjuder gratis parkering för både besökare och hyresgäster på vår anläggning. Detta gör det bekvämt för dig och dina besökare att komma till oss utan att behöva oroa er för parkeringskostnader.

Vilka är era öppettider och tillgänglighet?

Våra öppettider varierar broende på verksamhetens behov och våra evenemang. Vi strävar efter att vara tillgängliga under normala kontorstider, men vissa evenemang och aktiviteter kan hållas utanför dessa tider. Kontakta oss för att få aktuell information om våra öppettider och tillgänglighet.

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Elinor Franchetti

elinor@ecommercepark.se
079-102 10 87

Huvudpartners

BakerTilly partner till e-commerce park

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.