SKAPA RELATIONER
& SYNAS SOM
E-HANDLARE?

E-COMMERCE PARK OF SWEDEN - PARTNERS

Vårt PARTNERSKAP

E-Commerce Park är ett e-handelsnav där e-handlare och leverantörer ofta tar hjälp av varandra och väljer sina samarbetspartners grundat på rekommendationer och relationer. Därför finns det stor potential för dig som vill stötta e-handelns tillväxt, bjussa på kunskap och samtidigt skapa hög trovärdighet och starka relationer med e-handlare i främst regionen men även övriga delar av Sverige.

Vi är måna om att du som partnerföretag har hjärtat på rätt plats och gärna följer företagaren genom hela dennes resa. Det är viktigt att du som partner har rätt förväntningar och gillar att se företagare växa.

Vi ingår partnerskap med företag som har samma drivkraft som vi – att bidra till utvecklingen av svensk e-handel. Ett fantastiskt sätt att investera i framtidens e-handel och samtidigt stärka er egen kompetens och ert nätverk inom området. Ni bidrar finansiellt till vår verksamhet och får i gengäld ett individuellt utformat partnerskapsprogram.

VÅRA PARTNERS 2022

Vinge är partner till ecommercepark

Advokatfirman Vinge har sedan E-Commerce Park's start varit med och stöttat E-handelsparken och dess medlemmar med sin expertis inom juridikens alla områden. Det finns ingen advokatfirma vi hade kunnat rekommendera varmare än just Vinge.Helsingborgs Stad har under våra år bidragit till att möjliggöra bland annat vårt inkubatorprogram samt en rad andra aktiviteter för att främja företagandet och e-handeln i Helsingborg med omnejd. Vi är glada över att befinna oss i en stad som alltid arbetar för att ligga i framkant.

resurs bank partner till ehandelsparken
Vi har länge haft äran att ha med oss Resurs Bank som en partner i våra olika aktiviteter som främjar e-handeln. Resurs Bank besitter expertis inom flera områden och har hjälpt många av våra e-handlare med sina olika tjänster. Resurs Bank förstår e-handlarna och dess behov!

baker tilly partner till ehandelsparken

Baker Tilly har länge varit med och stöttar E-handelsparken och dess community med sin expertis inom ekonomi. Vi har tillsammans arrangerat olika aktiviteter för att förena nytta med nöje och var gång har medlemmarna lämnat både klokare och glada.

bdo logga partner

BDO är våra experter inom revision och hjälper många av våra medlemmar med frågor och arbete kopplat till skatt, tull och bokföring. BDO stöttar även både medlemmar och ScaleUp företag med kunskap kring värdering, kapitaltillskott och företagsförvärv.

quickbutik samarbetspartner


Vår relation med Quickbutik går tillbaka tills när både E-handelsparken och Quickbutik var nystartade bolag. Quickbutik var från början inkubatordeltagare och blev sedan hyresgäst hos oss. Idag samarbetar vi för att stärka e-handeln i Sverige.

Är du inte nöjd med vad banken kan erbjuda? Vår partner Waylog hjälper snabbväxande varumärken att frigöra pengar som ligger låsta i leverantörskedjan. Använd pengarna där de gör mer nytta istället.