Partners

SKAPA RELATIONER
& SYNAS SOM
E-HANDLARE?


KONTAKTA OSS ⟶

E-COMMERCE PARK OF SWEDEN – PARTNERS

Vårt PARTNERSKAP

E-Commerce Park är ett e-handelsnav där e-handlare och leverantörer ofta tar hjälp av varandra och väljer sina samarbetspartners grundat på rekommendationer och relationer. Därför finns det stor potential för dig som vill stötta e-handelns tillväxt, bjussa på kunskap och samtidigt skapa hög trovärdighet och starka relationer med e-handlare i främst regionen men även övriga delar av Sverige.

Vi är måna om att du som partnerföretag har hjärtat på rätt plats och gärna följer företagaren genom hela dennes resa. Det är viktigt att du som partner har rätt förväntningar och gillar att se företagare växa.

Vi ingår partnerskap med företag som har samma drivkraft som vi – att bidra till utvecklingen av svensk e-handel. Ett fantastiskt sätt att investera i framtidens e-handel och samtidigt stärka er egen kompetens och ert nätverk inom området. Ni bidrar finansiellt till vår verksamhet och får i gengäld ett individuellt utformat partnerskapsprogram.

VÅRA HuvudPARTNERS 2023

Helsingborgs Stad har under våra år bidragit till att möjliggöra bland annat vårt inkubatorprogram samt en rad andra aktiviteter för att främja företagandet och e-handeln i Helsingborg med omnejd. Vi är glada över att befinna oss i en stad som alltid arbetar för att ligga i framkant.


Besök HBG Stad ⟶

Vi har länge haft äran att ha med oss Resurs Bank som en partner i våra olika aktiviteter som främjar e-handeln. Resurs Bank besitter expertis inom flera områden och har hjälpt många av våra e-handlare med sina olika tjänster. Resurs Bank förstår e-handlarna och dess behov!


Besök Resurs Bank ⟶
Rosholm Dell brinner för att göra dig som kund framgångsrik genom att levererar användbar juridik. Rosholm Dell är en byrå som täcker samtliga affärsjuridiska områden genom deras medarbetares olika spetskompetens.


Besök Rosholm Dell ⟶


Vår relation med Quickbutik går tillbaka tills när både E-handelsparken och Quickbutik var nystartade bolag. Quickbutik var från början inkubatordeltagare och blev sedan hyresgäst hos oss. Idag samarbetar vi för att stärka e-handeln i Sverige.


Besök Quickbutik ⟶

Fler PARTNERS

baker tilly logga