TEAMET PÅ
E-COMMERCE PARK

Vi som brinner för företagsamhet och e-handel. 

e-commerce park of sweden - teamet

"

Vem jobbar på parken?

Det finns mycket vi har gemensamt som är involverade i E-Commerce Park. Vi älskar kaffe, fredagsfika, att fastna i spännande samtal och att äta lunch i saccosäckarna i solen. Men det vi starkast har gemensamt är vår passion för företagsamhet, följa e-handelsresor och se hur entreprenörer går från klarhet till klarhet.

13406874_10153648402808341_5015876138254317380_n
Ulf Liljankoski
VERKSAMHETSCHEF
Ulf är E-Commerce Parks senaste tillskott som ser till att Parken & dess medlemmar alltid mår bra. Ulf ansvarar även för samarbeten och partnerskap.

Ulf pratar ni med om ni är intresserade av vår Academy, Parken i sin helhet eller samarbeten.

ulf@ecommercepark.se
+46 79 102 17 15
Elinor Franchetti
COMMUNITY MANAGER
Elinor är parkens communitys högra hand. Hon har en bred bakgrund inom koordinering och försäljning. Utöver detta är hon utbildad projektledare och digital kommunikatör.

Elinor är rätt person för att prata om medlemskap, scale up och om du vill bli ihop-matchad med någon i vårt nätverk.

elinor@ecommercepark.se
+46 79 102 10 87
cornelia molin
CORNELIA MOLIN
FÖRÄLDRARLEDIG

Hanna_V02 (1)
HANNA JOHANSSON
FÖRÄLDRARLEDIG


karsten deppert
KARSTEN DEPPERT
ORDFÖRANDE & DELÄGARE

Karsten är en av E-commerce Parks tre grundare och idag ägare via bolaget Collaboration Concepts AB. Förutom E-commerce Park är han engagerad i en rad olika bolag, där bland sin egen webbshop nybryggt.nu
amelie lidén
AMELIE HENNINGSSON
STYRELSELEDAMOT & DELÄGARE

Amelie är en av E-commerce Parks tre grundare och har sedan starten till och med december 2019 varit bolagets VD. Idag arbetar hon med att vidareutveckla företaget Eqvital AB.
sanna kahlström collaboration concepts
SANNA KAHLSTRÖM
VD MINDPARK GROUP AB

Sanna är en eldsjäl som varit med under resan med E-commerce Park. Idag arbetar hon främst med Collaboration Concepts egna uppdrag samt med dotterbolaget Mindpark.

Lediga tjänster

Vi söker verksamhetschef

Är mötet med människor något som ger dig energi? Är du på jakt efter nya utmaningar och gillar att hitta smarta lösningar åt dina kunder – Läs vidare! 

 

E-commerce Park i Helsingborg är en hub för e-handlare och tjänsteleverantörer. I vårt koncept ingår bland annat att vi anordnar event, föreläsningar och hyr ut kontor till företag som ser synergieffekter av att sitta tillsammans i en kunskapsdelande miljö. E-commerce Park har även en e-handelsinkubator som är ett utbildningsprogram dit e-handlare söker sig för att få stöttning och utbildning inom sitt företagande. E-commerce Park är den enda av sitt slag i Sverige. 

 

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta att driva E-commerce Park till den bästa platsen för e-handel! 

 

Då vår verksamhetsansvariga snart går på föräldraledighet söker vi dig som vill driva E-Commerce Park under den närmaste framtiden. Du som söker är en karismatisk doer som lätt kan se vad som behöver prioriteras i studen. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Du trivs i en social, hjälpsam och lösningsorienterad roll och är genuint nyfiken på de människor du träffar. Du mår bra när du får skapa förutsättningar för andras framgång i sitt företagande.

 

Arbetet innefattar högt och lågt, bland annat:

 

  • Sälja och marknadsföra E-commerce Parks olika koncept. 

  • Ansvara för kontorsuthyrning och praktiska saker runt kontoren.

  • Ansvara och ha kontakt med E-commerce Parks samarbetspartners.

  • Se till att vårt community utvecklas och trivs genom att hålla en hög servicenivå. 

  • Ha budgetansvar och därför är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne.

  • Ha personalansvar för ett litet team, där du behöver känna dig bekväm med att kunna delegera ansvar till andra. 

  • …Men det kan också innebära att måla en vägg eller sätta på kaffebryggaren när det är vad verksamheten kräver. 

 

Du som söker till denna tjänst bör ha tidigare erfarenhet från en ledande roll. Kanske har du själv drivit företag tidigare? Du kan också ha arbetat för försäljning eller marknadsföring i ett mindre bolag. Vi är ett litet team och därför lägger vi stor vikt vid personlighet. 

 

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100%, med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 maj 2022 och sträcker sig 12 månader med möjlighet till förlängning.

 

Arbetsplats är på E-commerce Park i Helsingborg, Vasatorpsvägen 1. 

 

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag märkt “verksamhetsansvarig e-commerce park” till helene@ecommercepark.se Ansökningar och intervjuer kommer göras löpande. 

 

Inspirerande utbildare med kunskap och intresse inom e-handel sökes

 Vill du bidra till att utveckla e-handelns tillväxt i Sverige? Mår du bra när du föreläser och utbildar andra människor? Kan du få människor att växa genom att dela din erfarenhet? Bra! Läs vidare!

 

E-commerce Park i Helsingborg är en hub för e-handlare och tjänsteleverantörer. I vårt koncept ingår bland annat att vi anordnar event, föreläsningar och hyr ut kontor och lager till företag som ser synergieffekter av att sitta tillsammans i en kunskapsdelande miljö. 

E-commerce Park har även en e-handelsinkubator och ett ScaleUp-program, dit e-handlare söker sig i syfte att växa och träffa andra handlare. Utöver våra egna program så håller vi även utbildningar på uppdrag från olika externa parter, både enstaka timmar, men också längre utbildningar över tid. 

E-commerce Park är den enda av sitt slag i Sverige, en plats där e-handlare växer och där e-handeln utvecklas!

 

Nu söker vi dig som vill driva vår Academy med bl.a. inkubatorn och  Scale up-programmet

 

Vi söker dig som är en karismatisk och inspirerande utbildare/föreläsare som vill driva och sälja våra utbildningskoncept. Du är positiv, social, prestigelös och lösningsorienterad. Att dela med dig av erfarenhet och kunskap är en självklarhet för dig. Du är påläst och uppdaterad och har ett brinnande intresse för e-handel, men också en förståelse för hur det kan vara när man är precis i början av sin e-handelsresa. 

 

Vi erbjuder en roll där du självständigt skapar ditt arbete med att: 

  • Koordinera, moderera och planera träffar och kunskapsprogram. Även föreläsa och workshop:a med företagare.

  • Driva och utveckla kurser och uppläggen, för att skapa allt från kurser till workshops som verkligen behövs för att förbättra e-handeln i Sverige.

  • Sälja in och marknadsföra de kurser som finns och nya som tas fram.

 

 

Du som söker till denna tjänst bör brinna för företagsamhet och ha ett intresse för e-handel och marknadsföring. Du ska ha erfarenheter inom e-handel genom att ha drivit/driva egen e-handel, alternativt ha arbetat på en mindre e-handel. Ett stort nätverk inom området är meriterande. 

Vi är ett litet team och därför lägger vi stor vikt vid personlighet. 

Tjänsten är på 50-75% med 6 månaders provanställning och kan med fördel kombineras med att du driver eget bolag inom e-handel.  

Arbetsplats är på E-commerce Park i Helsingborg, Vasatorpsvägen 1, men även vid utbildningstillfällen på andra platser i Sverige.. 

 

Låter detta som att det skulle passa dig? 

Skicka in din ansökan idag till helene@ecommercepark.se. Märk ansökan med “utbildare”. Vi vill även att du skickar med ett videoklipp på max 5 minuter där du ger dina 3 bästa tips på vad man ska tänka på när man startar en e-handel! 

 

Ansökningar och intervjuer kommer göras löpande.