Hoppa till innehåll

TEAMET PÅ PARKEN

Vi som brinner för företagsamhet och e-handel. 

e-commerce park of sweden - teamet

"

Vem jobbar på parken?

Det finns mycket vi har gemensamt som är involverade i E-Commerce Park. Vi älskar kaffe, fredagsfika, att fastna i spännande samtal och att äta lunch i saccosäckarna i solen. Men det vi starkast har gemensamt är vår passion för företagsamhet, följa e-handelsresor och se hur entreprenörer går från klarhet till klarhet.

karsten deppert
KARSTEN DEPPERT
ORDFÖRANDE & DELÄGARE

Karsten är en av E-commerce Parks tre grundare och idag ansvarig för inkubatorn. Förutom E-commerce Park är han engagerad i en rad olika bolag, där bland sin egen webbshop nybryggt.nuElinor Franchetti
COMMUNITY MANAGER
Elinor är parkens communitys högra hand. Hon har en bred bakgrund inom koordinering och försäljning. Utöver detta är hon utbildad projektledare och digital kommunikatör.elinor@ecommercepark.se
+46 79 102 10 87
cornelia molin
CORNELIA MOLIN
FÖRÄLDRARLEDIG

amelie lidén
AMELIE HENNINGSSON
STYRELSELEDAMOT & DELÄGARE

Amelie är en av E-commerce Parks tre grundare och har sedan starten till och med december 2019 varit bolagets VD. Idag arbetar hon med att vidareutveckla företaget Eqvital AB.
sanna kahlström collaboration concepts
SANNA KAHLSTRÖM
VD MINDPARK GROUP AB

Sanna är en eldsjäl som varit med under resan med E-commerce Park. Idag arbetar hon främst med Collaboration Concepts egna uppdrag samt med dotterbolaget Mindpark.

Lediga tjänster