teamet på e-commerce park

vi som brinner för företagsamhet
och e-handel

Det finns mycket vi har gemensamt som är involverade i E-Commerce Park. Vi älskar kaffe, fredagsfika, att fastna i spännande samtal och att äta lunch i saccosäckarna i solen. Men det vi starkast har gemensamt är vår passion för företagsamhet, följa e-handelsresor och se hur entreprenörer går från klarhet till klarhet.

cornelia molin

cornelia molin

verksamhetschef

Cornelia började på E-Commerce Park i januari 2020 och har dessförinnan hunnit lite av varje. Delvis grundade hon och drev sitt företag Lush Laces, som bl.a. sålde via e-handel.

cornelia@ecommercepark.se | +46 733 100726

matilda edvardsson

matilda edvardsson

community manager

Matilda är våra medlemmar och hyresgäster högra hand. Hon har en gedigen utbildning inom media och kommunikation på Lunds Universitet och ansvarar över all kommunikation.

matilda@ecommercepark.se | +46 739 20 29 33

karsten deppert

karsten deppert

ordförande och delägare

Karsten är en av E-Commerce Parks tre grundare och idag ägare via bolaget Collaboration Concepts AB. Förutom E-Commerce Park är han engagerad i en rad olika bolag, där bland sin egen webbshop nybryggt.nu

dan nilsson

dan nilsson

styrelseledamot och delägare

Dan är en av E-Commerce Parks tre grundare och idag ägare via bolaget White Tree AB. Förutom E-Commerce Park är han engagerad i en rad olika bolag och styrelseuppdrag.

amelie lidén

amelie lidén

styrelseledamot och delägare

Amelie är en av E-Commerce Parks tre grundare och har sedan starten t.o.m december 2019 varit bolagets VD. Idag arbetar hon med att vidareutveckla företaget Eqvital AB. 

sanna kahlström collaboration concepts

sanna kahlström

vd collaboration concepts ab

Sanna är en eldsjäl som varit med under resan med E-Commerce Park. Idag arbetar hon främst med Collaboration Concepts egna uppdrag samt ena dotterbolag Mindpark.