För inkubatorn

Lägg till din rubriktext här

hej kära inkubator!


Här samlar vi viktigt information för dig som går inkubatorn på E-commerce Park.

Gå med i Facebook gruppen “E-handelsinkubatorn, deltagare och alumni“. Där postar vi information om inkubatorn, du kan ställa frågor till de andra gruppen och alumni.

Vill du komma i kontakt med andra personer i vårt community vill vi tipsa om Facebook gruppen
E-commerce Park Community.

 

Mötesrum

Vi har två större konferensrum med plats för 16 personer: Styrelserummet och Glasrummet. Dessa måste du alltid boka i förväg. Det gör du HÄR. Glöm ej att avboka om planerna ändras.

Ett mindre mötesrum med plats för 6 personer hittar du mittemot köket. Det behöver du inte boka. Där får du sitta i max 2 timmar.

Om du inte behöver ett stängt rum är det fritt fram att ta ett möte vart du vill!

Psst..! Vi har ju också 4 telefonrum där du både kan prata ostört i telefon eller ta kortare möten.

Wifi

Anslut dig till vår gemensamma wi-fi med uppgifterna nedan. Strular nätet? Testa att ansluta till gästnätverket.

Fortsätter problemet vill vi gärna att du säger till Cornelia eller Matilda.

Wi-fi namn: E-commerce Park
Lösenordet: happyday

Ta emot brev och paket 

Anger du vår adress som din postadress / skriver bolaget på vår adress får du brev levererade hit.

Vill du även kunna ta emot paket behöver du vanligtvis vara på plats och signera att du mottagit paketet. För att slippa det kan du istället teckna ett ställavtal / lossningsavtal med den leverantör som levererar dina paket.

Alla blanketter finns utskrivna i lagerrummet.

  • Vår postadress är “Vasatorpsvägen 1G254 57 Helsingborg“.
  • Leverantören behöver följande kod för att kunna komma in i postrummet: #7936*

Schenker
Fyll i blanketten och skicka den HIT.

Bring
Fyll i blanketten och skicka den HIT.

UPS
Fyll i blanketten och skicka den HIT.

Postnord
Fyll i blanketten och lämna sen in den på Postnords Företagscenter, t.ex. på Lilla Garnisonsgatan 28 i Helsingborg. Ta med ID!

Psst..! Glöm inte ditt passerkort när du går in i postrummet –
det behöver du för att komma tillbaka in i byggnaden.

Skicka brev och paket

Du kan skicka brev med frimärken från oss genom att lägga dem på det märka bordet i postrummet. Posten hämtas dagligen (vardagar) kl 13.00.

För att skicka varubrev lägger du dem i bordet i postrummet där du också lägger brev.

För att skicka paket behöver du själv kontakta fraktbolagen. Hör gärna av dig till Cornelia eller Matilda för mer information om hur du ska gå tillväga!

Psst..! Glöm inte ditt passerkort när du går in i postrummet –
det behöver du för att komma tillbaka in i byggnaden.Inbjudna gäster

Du har alltid har ett ansvar för de personer du släpper in på E-commerce Park, oavsett om det är din gäst, paketbud eller gäster till någon annan.

Vi önskar därför att alla möter och lämnar de gäster man själv har bjudit in i lobbyn. Skulle din gäst ta sönder eller orsaka skada kommer du faktureras.

Träffar du någon som ska hälsa på ett bolag/person, säg åt dem att vänta i lobbyn och att de ska kontakta den person de ska besöka

Skrivaren

Skrivaren står vid mötesrummet Glasrummet. Från skrivaren kan du både skriva ut, kopiera och scanna papper. Skrivaren kan ej skriva ut följesedlar med klister.

Har du en PC kan du själv koppla upp dig mot skrivaren med hjälp av drivrutinerna och manualen du hittar bredvid skrivaren.

Har du en Mac ska du mejla Cornelia på cornelia@ecommercepark.se för anvisningar om hur du kopplar upp dig mot skrivaren.

Om skrivaren strular ska du höra av dig direkt till Cornelia eller Hanna.

Parkering

Du får gärna parkera på baksidan av huset, cyklar ställs endast i cykelställ. Gäster är välkomna att parkera på framsidan av huset.

Grindarna till parkeringen är stängda mellan klockan 18.00-7.00. Då behövs passerkort för att komma ut från parkeringen. Kortläsaren sitter till vänster om grindarna.

Hundar

Hundar är varmt välkomna till E-commerce Park, men då vill vi att både ni och hundar följer reglerna nedan. Reglerna har vi för att skapa en trivsam miljö för alla coworkers och gäster, oavsett om man är hundvän, hundrädd eller allergisk.

Hundar ska alltid vara kopplade i de gemensamma utrymmena.

Hundar får ej vistas i konferensrum. Detta gäller alla mötesrum, telefonrum och konferensrum på E-commerce Park. Detta för att personer med allergier också vistas i dessa rum.