Digitalisera din handel

digitalisera din handel

komplettera din fysiska verksamhet med e-handel

På uppdrag togs kursen ”Digitalisera din handel” fram och har 2020 över hundra deltagare. E-handelskursen syftar till hur du med fysisk verksamhet, primärt butik kan komplettera denna med en e-handel på ett tids-
och kostnadseffektivt sätt.


gå kurs

Bild ovanifrån på person som sitter vid laptop

jag driver butik i skåne


jag driver butik i västervik


jag önskar min kommun erbjöd denna kurs

om kursen

kostnad
För dig som driver fysisk verksamhet, så som butik, är kursen helt kostnadsfri. Detta tackvare Helsingborgs kommun, Region Skåne och Västervik Framåt.

Önskar du gå kursen och inte tillhör målgruppen ovan, kostar kursen 990kr.

komplettera med e-handel
Kursen syftar till hur du som idag bedriver fysisk försäljning i din butik, kan komplettera denna med en e-handel på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

kursen
Kursen består av ca 3,5 timmar inspelade föreläsningar, fördelade på olika kapitel. Du kan när som helst pausa, spola fram/tillbaka eller se ett kapitel igen. Efter du anmält dig, har du tillgång till kursen i 30 dagar.

innehåll

Vad, till vem och hur?
Vad i ditt befintliga sortiment passar online, hur vet du det, vem ska du sälja det till och hur säljer man digitalt?

Vad behöver du?
Vad består en e-handel av, vad behöver du och vad kostar allt samman?

Marknadsföring
Maria från Search Integration lär dig marknadsföring via Google och Josefin från Vibok/twistbouqet lär dig hur du marknadsför via Facebook och Instagram.

Sätt upp din butik på nolltid
Adrian på Quickbutik lär dig hur snabbt du kan sätta upp din webbutik.

för vem

Allt fler e-handlare kompletterar sin digitala butik med en fysisk. Detta för att de förstår värdet av att dagligen kunna träffa och prata med sina kunder, men även avundas den service som retailers kan erbjuda sina kunder.

Du som idag bedriver en fysisk verksamhet har redan, utan att du kanske vet det, facit för hur din e-handel bör se ut. Du känner dina kunder, du vet hur deras köpbeteende ser ut och du vet även vad de funderar på och frågar om innan de beslutar att handla av dig.

Kursen riktar sig till dig som vill fortsätta med din fysiska butik, men komplettera denna med en e-handel, för att ta möjligheten att nå en helt ny och större marknad.