Om oss

Sedan 2015 utvecklar vi Sveriges e-handel genom att sprida kunskap och skapa plattformar för entreprenörer att mötas!

Vi är ett community för ehandlare beläget i Helsingborg. Sedan vi startade 2015 har vi gjort en mängd saker för att stärka e-handelsscenen i Sverige. Bland annat driver vi ett coworking space för e-handlare och Sveriges enda ehandelsinkubator. Vi samarbetar med lager-och logistikaktörer, koordinerar ett av Sveriges bästa e-handelsnätverk och arrangerar event och utbildningar inom området.

Anledningarna till att vi valde att etablera oss i Helsingborg är många – bland annat det logistiska läget och en vilja att stötta entreprenörer och e-handel från Helsingborgs stad.

E-commerce Park of Sweden är en del av Collaboration Concepts AB.

Kontakta oss

Mejla oss på info@ecommercepark.se
Eller ring vår Community Manager Matilda på 073 920 29 33.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

E-commerce Park ligger i gamla HD Huset i Helsingborg på Vasatorpsvägen 1E.

Från Knutpunkten (Centralstationen): Ta buss 1, 26 eller 27 och gå av på Regementsvägen. E-commerce Park ligger sedan 5 min från busshållplatsen.

Vi har en stor parkeringsplats runt huset där du kan parkera gratis.

Teamet på E-commerce Park

 • Cornelia Molin
  Cornelia Molin Verksamhetschef

  Cornelia klev in i sin roll på E-commerce Park januari 2020, men hade sedan tidigare en relation till oss i samband med sitt fd. bolag Lush Laces AB. Förutom att ha drivit bolag, har Cornelia arbetat med försäljning i alla dess former, allt från dörrknackning i Norge till projektledning i Stockholm och nu senast som Business Manager på Adecco Sweden AB.

   

 • Matilda Edvardsson
  Matilda Edvardsson Community manager

  Matilda är utbildad kommunikatör från Lunds universitet och har tidigare varit mycket engagerad inom studentrörelse och studentpolitiska frågor. Hon har även arbetat med public relations och public affairs innan hon kom till E-commerce Park. Här har hon främst hand om hyresgästerna till E-commerce Park of Sweden, våra evenemang och sociala medier.

 • Amelie Lidén
  Amelie Lidén Grundare, delägare och styrelseledamot

  Vår VD Amelie har varit med sen starten. Hon har flera ledande roller i bagaget, bland annat som personalansvarig på Lion Alpin, Recruitment Manager på STS Språkresor, projektledare, nätverks- och personalkoordinator Student Network mer mycket mer. Amelie är också delägare i e-handeln Eqvital.

 • Dan Nilsson
  Dan Nilsson Grundare, delägare och styrelseledamot

  Dan är en etablerad e-handelsprofil i Sverige och har sedan 2002 grundat eller investerat i över 20 e-handelsverksamheter. Bland annat Sveriges mest uppskattade e-handelskonferens emeet, landets största oberoende tidning om e-handel och detaljhandel, Ehandel.se samt bolagen Fyndiq, Roliga Prylar, Tonerlagret, Contentor och Quickbutik.

 • Karsten Deppert
  Karsten Deppert Grundare, delägare och styrelseordförande

  Karsten är social entreprenör med en mängd olika engagemang. Han har ett stort nätverk inom start-ups och e-handel och har grundat ett antal bolag, bland annat Contentor, Student Network och Rscued. Karsten är dessutom ägare till bland annat Mindpark och e-handeln Nybryggt.nu.

 • Sanna Kahlström
  Sanna Kahlström VD Collab Concepts AB

  E-commerce Park of Sweden drivs av Collab Concepts, en konsultbyrå inom fastighetsbranschen som bland annat är experter på co-working spaces. Förutom E-commerce Park drivs även kontorshotellet Mindpark under Collab Concepts flagg. Sanna har flera års erfarenhet av att leda den här typen av verksamheter och fungerar som senior advisor till oss.

Vad vi vill åstadkomma

För våra Coworkers

 • Kollegor och samarbetspartners i din närhet.
 • Närhet till leverantörer.
 • Personal- och kunskapsutbyte, som gör att bolagen kan expandera snabbare med mindre kapital.
 • Skalbarhet i lokaler, lager och tjänster.

För regionen

 • Nya företag och anställningar.
 • Attrahera e-handelskonferenser och andra event inom ämnet.
 • Stärka nätverk i regionen inom e-handel och logistik.
 • Sprida kunskap till skolor och och stötta unga företagare i t.ex. UF-projekt.

Vi verkar för att

 • Profileras som Sveriges e-handelscentrum.
 • Fler utbildningar riktade mot ehandel ska startas på universitets- och YH-nivå.
 • Marknadsföra staden och regionen.
 • Utveckla e-handeln och cityhandeln.

Nyhetsbrev

Var uppdaterad om allt som händer på E-commerce Park. Vi har evenemang och föreläsningar flera gånger per månad och delar med oss vad som händer i vårt community. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få den senaste informationen direkt.