Om oss

Sedan 2015 har E-commerce Park of Sweden varit en ledande plats för e-handel i Sverige, där hundratals företag har samarbetat och växt tillsammans. Vi är inte bara ett coworking space utan en levande gemenskap där entreprenörer möts, inspireras och skapar tillsammans.

E-Commerce Park föddes ur en önskan att samla e-handlare och driva branschen framåt. Vi erbjuder inte bara arbetsutrymme utan också en möjlighet att vara en del av vårt växande nätverk. Sedan vår start 2015 har vi aktivt stärkt e-handelslandskapet i Sverige genom vår e-handelsinkubator, partnerskap med lager- och logistikföretag, ledarskap inom e-handelsnätverk och arrangerande av relevanta evenemang och utbildningar.

Vår plats i Helsingborg är strategiskt vald för sitt logistikläge och engagemang för att stötta entreprenörer och e-handel. E-commerce Park of Sweden är en del av Mindpark Group och erbjuder våra coworkers nära samarbete, enkel tillgång till leverantörer och möjligheter till kunskapsutbyte för att hjälpa företag att växa snabbare med mindre kapital.

Vårt mål är att vara Sveriges e-handelscentrum och bidra till utvecklingen av både e-handel och cityhandel.

 

Flexibla kontorslösningar

På E-commerce Park erbjuder vi flexibla kontorsutrymmen som anpassas efter ditt företags behov och tillväxt. Med korta uppsägningstider och engagerad service från vårt dedikerade team gör vi det enkelt att hyra kontor hos oss. Vi tar hand om alla praktiska detaljer som rör din fysiska arbetsmiljö så att du kan fokusera helt och hållet på ditt arbete och din verksamhet. Hos oss får du den flexibilitet och support du behöver för att din verksamhet ska trivas och utvecklas.

Community & nätverk

På E-commerce Park anser vi att en arbetsplats är mer än väggar och tak. Det är människorna och gemenskapen som verkligen skapar värde. Vårt coworking-community är omfattande i södra Sverige och öppnar nya möjligheter samt skapar värdefulla kontakter för alla som är en del av det. Vi ser vårt community som en källa till möten, idéer och insikter, och vi prioriterar att vårda och utveckla vårt nätverk. Hos oss blir du en del av en gemenskap som främjar samarbete och tillväxt.

”Att vara hyresgäst på E-commerce Park innebär en unik samhörighet och en kultur som främjar både tillväxt och gemenskap. Här får vi ’extrakollegor’ och tillgång till toppresurser i ett oslagbart läge, vilket gör valet att stanna enkelt och självklart.”

-Niklas, Ladda Tillsammans

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica, HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus, Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson, Tigoo

Därför ska du välja E-Commerce Park

För att vi inte är som alla andra kontorshotell. Hos oss handlar det inte bara om att ha en plats att arbeta på – det handlar om att ha en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum. Vi erbjuder den bästa möjliga servicen, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och evenemang, ett starkt community och ett omfattande nätverk som skapar en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det är vad våra coworkers framhåller som det allra bästa med E-commerce Park i Helsingborg.

Så om du vill mer än bara ett kontor, välj E-commerce Park – platsen där du kan växa och trivas.

 

Utbildning och Kompetens

Oavsett om du går en utbildning hos oss eller inte, har du tillgång till värdefull kunskap inom vårt nätverk. Hos E-commerce Park erbjuder vi specialiserade digitala kurser inom handel och e-handel. Vår utbildningsmiljö är flexibel och anpassad efter dina behov.
I vår E-handelsinkubator får nystartade e-handlare fysisk närvaro och hands-on stöd. Vi har också ett brett utbud av digitala e-handelsutbildningar för maximal flexibilitet.

Välkommen till E-commerce Park, där din e-handel kan växa och blomstra.

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.