konsulnVi som jobbar med e-handelsparken tror såklart att den fyller en viktig funktion, men nu när vi så smått börjat prata med partners och e-handlare trodde vi aldrig det skulle tas emot så bra. Alla är väldigt entusiastiska och tror på regionens styrka när det gäller logistik och entreprenörskap. Jag antar att det kanske är så i alla regioner runtom i landet, men oavsett så blir man positivt överraskad och full med energi att faktiskt göra något bra av det här.

Våra första gäster i parken har redan flyttat in, fotografen har tagit bilder som du kan se på hemsidan, avtal har skrivits och finansiering säkrats (det var lätt eftersom vi finansierar starten själva).

Det vi jobbar primärt med just nu är att strukturera upp vår inkubator som vi räknar ska kunna dra igång redan i februari med sina första bolag, men innan dess ska vi först gå ur vårt ”stealth-mode” och berätta för världen vad våra planer är!

Mannen på bilden är förresten Konsul Persson, som var en av de som lade grunden till Helsingborg som det ser ut idag. Hans byst pryder även vår entré, så kom gärna och hälsa på honom och ge honom en klapp på kinden.