E-Commerce Park Inkubatorprogram

Inkubatorprogrammet på E-commerce Park är en årlig resa som välkomnar tio nya deltagare både på höst- och vårterminen. Under programmet möts alla 20 deltagare varannan tisdag. Förmiddagarna ägnas åt relevanta ämnen inom e-handel, medan eftermiddagarna fokuserar på samarbete och ömsesidig support för att lösa utmaningar.

Vårt inkubatorprogram är skräddarsytt för dig som precis har startat din e-handelsverksamhet eller planerar att ta ditt hobbyprojekt till nästa nivå. Om du strävar efter att expandera din e-handel och vill ha möjligheten att utbyta kompetens och erfarenheter inom e-handel och företagande, då är du den ideala kandidaten för vårt inkubatorprogram.

Programmet inkluderar

 • Inkubatorprogrammet är två terminer, totalt ett år.

 • Vi tar in tio nya deltagare inför både höst- och vårterminen.

 • Träffar är varannan vecka, tisdagar.

 • Programmet består av workshops och sessioner som är viktiga för att växa online försäljning/e-handel.

 • Det läggs mycket fokus på praktiska delar där du får konkreta tips och verktyg.

 • Programmet är kostnadsfritt.

Vårt krav på dig

 • Ser dina meddeltagare som kollegor, inte konkurrenter.

 • Obligatoriskt och aktivt deltar på tisdagsträffarna.

 • Är medskapare av inkubatorprogrammet och deltar aktivt i dess utveckling.

 • Delar generöst med dig av din kompetens och erfarenhet.

 • Värdesätter transparens och avsaknad av prestige.

 • Din e-handel bör vara aktiv och ha tagit emot sina första beställningar.

Lär från våra Partners & Experter

Under programmet får du möjlighet att lära från våra partners och experter inom e-handelsrelaterade områden. Ämnena varierar mellan terminerna och inkluderar marknadsföring, sociala medier, ekonomi, e-handelsjuridik, onlineförsäljning och webbplats granskning. Dessutom har du chansen att dela med dig av dina egna erfarenheter genom olika workshops och gruppdiskussioner.

Många av våra tidigare deltagare fortsätter att vara en del av vår gemenskap efter att programmet avslutats. De utnyttjar våra faciliteter som tillgång till kontor eller lager, blir medlemmar och deltar i våra nätverksträffar och evenemang. Dessutom engagerar sig många tidigare deltagare i att stödja och guida nya inkubator deltagare, vilket skapar en cirkel av kunskapsdelning och framgång.

För att kunna ansöka bör din e-handel vara aktiv och ha tagit emot sina första beställningar. Du måste vara engagerad och aktivt delta i diskussioner, samt vara närvarande vid alla tisdagsträffar.
Utöver din tid på plats förväntar vi oss att du kontinuerligt arbetar med att utveckla din e-handelsverksamhet.

”Genom att ha fått kollegor har jag fått tillgång till nya perspektiv och möjligheten att identifiera både svagheter och styrkor. Tillsammans kan vi samarbeta, utbyta tankar och idéer för att främja vår gemensamma arbetsprocess.” – Silvia, SoothlaCitat ”Det har inte bara förändrat hela min syn på e-handel utan även hela vårt företags sätt att arbeta. Efter inkubatorn ökade försäljningen markant.”

– Ann, India piercing

 

“Genom inkubatorn har jag funnit en fantastisk gemenskap med likasinnade kollegor”. Här råder transparens och vi känner oss trygga med att vara oss själva och sträva efter utveckling inom vårt brinnande intresse. Utbildningen har berikat vår kunskapsbank och gett oss möjligheten att fördjupa oss i ämnen som verkligen betyder något för oss.”

– Katarina, OptiWellness

”Inkubatorn” har varit till stor hjälp att ta vårt företag från en hobbyverksamhet till ett etablerat bolag. Genom E-commerce Park omfattande nätverk och expertis har de hjälpt oss att ta vårt företag till nästa nivå”

– Adrian, Hundstaff AB

“”Inkubatorn ger en boost och skapar en gemenskap av likasinnade, där vi delar samma drivkraft och har möjligheten att tillsammans utvecklas.”

– Olivia, Mokara

E-handels inkubatorn får företag och webbutiker att växa snabbare

E-handelsinkubatorn är en speciell plats där företag och webbutiker får en riktig skjuts framåt. Hos oss är det inte bara tal om att klara sig – vi siktar på att få företag att växa snabbare och starkare.

Med flera års erfarenhet bakom oss kan vi säga med säkerhet att företag som går igenom vår inkubator har mycket större chans att lyckas. Genom att ansöka och delta i vårt program ökar du inte bara din trafik och omsättning – du ökar också chansen att nå dina ambitioner.

Det är ingen slump att företag som går igenom vår inkubator historiskt sett växer med cirka 50%. Hos oss är framgång inget tillfälligt, det är en målsättning. Så om du vill ta din webbutik eller företag till nya höjder, är vår e-handelsinkubator platsen för dig.

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK?
Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Karsten Deppert

karsten@ecommercepark.se
073 955 93 31

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.