Sen öppningen av e-handelsparken för drygt en månad sedan har det hänt mycket. Det är hög tid att presentera de företagen som finns på plats och först ut är Airlectra.Mark Carlström 730410-9411

Känner du igen den frustrerande känslan att ha en helt död mobil eller surfplatta och inte en laddare i närheten? Den växande konsumtionen av mobil teknik medför utmaningar i att hålla apparaterna laddade.  Det var när grundaren till Airlectra, Mark Carlström, insåg detta som tankarna runt eget företag började gro!

“Det kommer snart något revolutionerande inom laddning och strömöverföring – trådlös laddning.” berättar Mark.

Airlectra har ett mål – göra det lättare att hålla apparater laddade.

Det finns flera kanaler att sälja sina produkter med för Mark blev e-handel ett självklart val på grund av den geografiska räckvidden, målgruppen är vana att köpa liknande produkter och de låga startkostnaderna men det finns även utmaningar i att synas bland alla andra.

Flytten till e-handelsparken har inneburit mer fokus på arbetet “Att kunna fråga och diskutera, jämföra och stämma av. Bolla idéer och kanske t.o.m. komma på nya affärsidéer och hitta nya kunder, leverantörer eller samarbetspartners” berättar Mark.

Det får gärna flytta in fler företag från olika branscher och/eller som är olika långt i verksamhetsutvecklingen säger han ”Jag har redan haft några ”Aha, kan man tänka så”. Det är ofta intryck utifrån som triggar nya idéer. Det som kanske är det normala i en bransch kan bli revolutionerande när det översätts till en annan bransch!”

Vi är glada att ha Airlectra i gänget. Kika gärna in på deras nylanserade hemsida: www.airlectra.se

Hör gärna av dig till mig om du är du nyfiken att veta mer om e-handelsparken amelie@ecommercepark.se eller 0708-389403.

Ha en fortsatt bra dag!
Amelie