Hej,

Som nystartad e-handlare och en del av inkubatorsprogrammet på E-Commerce Park får man lära sig väldigt mycket nya saker. Ingen av oss som driver WLTR.se har någon tidigare bakgrund av att varken driva företag eller e-handel, vilket gör att vi har gett oss ut på en oerhört spännande resa!

Våra ambitioner sträcker sig längre än att bara snurra produkter i vår webbshop, vi vill bygga ett starkt och hållbart varumärke samt att i samband med detta ta personlig service till en helt ny nivå när det kommer till shopping online.

20150825_181820

Välordnat lager

Igår var det tisdag och en sådan dag börjar vanligtvis med ett gemensamt möte tillsammans med övriga bolag i inkubatorn och Rikard Axelsson.  Här pratar vi om veckan som gått, aktiviteter vi håller på med just nu men likaså vad vi ska göra framöver. Med olika bakgrunder från alla deltagare stöttar vi varandra med input från i många fall helt olika perspektiv, vilket ger oss ett djup i tankebanorna som man oftast inte kan få på egen hand – vilket är oerhört värdefullt oavsett man är ny inom detta eller ej. Efter mötet var det dags att packa paket i sedvanlig ordning. Vi stämmer av besöksstatistik, följer upp kampanjer och övrigt annonsering.

 

Alla frågor och eventuell feedback om oss, sajten eller våra mål är mer än välkomna för en diskussion över en kopp kaffe – Vi ses på 5:an!