Den 10 september kom Handelskammaren på besök till oss på E-commercepark of Sweden. Handelskammaren ska ”Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten.”

Totalt var vi närmare 20 personer och företag som deltog på nätverksträffen och Amelie och jag (Rikard) presenterade vad parkens syfte var och hur vår utveckling har varit sen starten. Det var mycket frågor kring inkubatorn men minst lika många frågor om ehandelsbranschen. Detta var en bra möjlighet för oss att visa upp oss och träffa andra företag som gillar att diskutera och dra lärdomar av varandra.

/Rikard, inkubatoransvarig.