En av de bästa sakerna med parken är alla människor vi får träffa i olika sammanhang. Igår va Thomas Ek, en av grundarna på OBH Nordica här och föreläste. Thomas är verkligen inspirerande och engagerande i sitt sätt att förklara och beskriva han och hans brors entreprenörsresa. Han betonade att våga låta sin personal ta beslut, att våga prova – korrigera- lyckas för att få nya resultat och att vara snabb i gasen men även bromsen ifall man märker att något inte fungerar. Tack Thomas och vi hoppas få se dig fler gånger i parken! Thomas Ek på ehandelsparkenn

Vi hade även Academy of Excellence här som talade om deras tillväxtprogram och de 10 olika nycklarna de har tagit fram för att få ledare till nästa nivå. Några av nycklarna är personligt ledarskap, effektivitet och struktur och ledarskap i tillväxt. Mycket intressant utbildning och vill du veta mer så kika gärna in på deras hemsida. Thomas är faktiskt en av deras föreläsare och handledare!

I anslutning till detta hade vi en mini After Work där diskussioner fortsatte. Samma gäng som hade varit inne i föreläsningssalen men en blandning mellan hyresgäster och personer som knappt vet vad parken är för något. Skoj med en mix! =)