Under två helger i maj kommer det sättas upp en pop-up butik för e-handlare i centrala Helsingborg. Låter det som något för dig? Här berättar Elin Fornander och My Gummesson, som koordinerar projektet, mer om hur det funkar!

Vad och varför?

”Av E-commerce Park och Citysamverkan har vi fått uppdraget att koordinera “Projekt PopUp”, som finansieras av Visionsfonden. Syftet med projektet är att sätta samman en pop-up butik för e-handlare i centrala Helsingborg. En möjlighet för e-handlare att möta sina kunder “in-real-life”, sälja sina produkter och marknadsföra sig själva. Vi vill även att detta ska bli en happening i Helsingborg och stärka banden mellan staden och näringslivet. Förhoppningsvis kan vi genom pop-up butiken inspirera andra att genomföra liknande initiativ.”

När och var?

”Butiken kommer att slå upp dörrarna två helger i maj, den 6-7 och 26-27 på Kullagatan 54 i centrala Helsingborg. Vi är i full gång med att rekrytera utställare och det kommer att finnas något för alla då e-handlarna som hittills är med på tåget är spännande företag som erbjuder varierande produkter.”

Hur?

”Kontakta oss för att veta mer och anmäla ditt intresse. Ännu finns några platser kvar för den som är intresserad. Vi ser väldigt mycket fram emot nästa del av projektet som innebär marknadsföring mot besökarna samt själva verkställandet av butiken och hoppas få se många av er där!”

Ha det härligt i vårsolen så länge och tveka inte att höra av er om ni vill vara med i projektet eller har frågor!

Varma hälsningar Elin och My

elin.fornander92@gmail.com
mygummesson@hotmail.com