Looking for E-commerce Invest Day 2018? See the new eventpage!

Den 1 juni arrangerade vi för första gången E-commerce Invest Day. Syftet var att under inspirerande former sammanföra aktiva investerare och affärsänglar med lovande startups och mer etablerade företag inom e-handelsbranschen. En dag med fokus på att få ny kunskap och nya kontakter som kan utgöra en grund för framtida relationer, samarbeten och investeringar. Det var ett invite only event, för att kunna skapa en atmosfär av förtroende och respekt.

“Väldigt kul att styra upp ett så diversifierat och bra program. Stämningen var väldigt personlig och inkluderande under såväl dagen som kvällen.” Rickard Vernet

”Fick till en spännande spontaninvestering tack vare att jag pratade med Björn Andersson i Helsingborg. Det var kul att det ledde till konkreta saker och inte bara nöjen.” Stefan Mahlstein

Dagen var indelad i fem olika delar. Första med fokus på riskkapital och investeringar, med Jessica Mattsson (eEquity), Sara Wimmercranz (Backing Minds) och Björn Bergström (Industrifonden) i en panel.

18901768_10155342007243050_954157467_o18870231_10155342007253050_857053463_o Del två var kring att ha lyckats med att lämna sitt bolag, med Linda Bjernstål (Flygstolen) och Jenny Rydhström (Gents).
Del tre var om norden och framtiden, med Esben Gadsbøll (Nordic BAN) och Simo Heiskanen (eCom Growth Program)
Den sista var med tidiga bolag, där sex stycken tidiga bolag inom e-handel lyftes fram: Vinpost, Feline Lashes, Uteprodukter, INF, Brantu och Yogia.

Utöver det var det även pitchar från utvalda bolag:

  • Räckesbutiken
  • Madlady
  • Quickbutik
  • JSenergi

Efter scenprogrammet kördes gästerna ner till Mindpark för mer avslappnat mingel och nätverkande i byggnadens takvåning med utsikt över Helsingborgs Hamn. Vår förhoppning är att E-commerce Invest Day var startskottet på flera intressanta samarbeten mellan människor och företag inom e-handelssverige.

Eventet gjordes möjligt tack vare våra sponsorer som tror på utvecklingen av e-handel inom regionen och därför väljer att investera i den, vilket vi är mycket tacksamma över.

 

Contentor loggaeEqutiyhelsingborg
Invest_pos_PMS_C