Nu är terminens inkubatorsprogram igång och vi välkomnar ett gäng lovande e-handlare till oss. Ska bli så spännande att följa deras resa och utveckling i inkubatorn. Här kommer en kort presentation av inkubatorsgruppen.

 • Kristoffer driver e-handeln mxestore.com, har en bakgrund som försäljnings- och produktchef och beskriver sig själv som en visionär som vill förverkliga sina drömmar. mxestore.com säljer utrustning för motocross och enduro och eftersom Kristoffer själv utövar och är promotor inom sporten känner han väl till målgruppen. Du hittar hans webshop här: https://www.mxestore.com/
 • Anton Lundh beskriver sig själv som lugn, vänlig, nyfiken och alltid på jakt efter nya utmaningar. Han är med i inkubatorn med e-handeln hundbursbutiken.se som erbjuder krocksäkra hundburar till bilar. Hans affärsmodell bygger på att bidra med kunskap, ge förstklassig service och se till att kunden hittar en säker och bekväm hundbur som passar just deras bil. Se till att din hund åker säkert genom att klicka hem din hundbur på https://www.hundbursbutiken.se
 • Madelaine är en energisk och engagerad entreprenör som landat i Sverige efter många år utomlands. Hennes webshop vildavi.se säljer mode till kvinnor och fokuserar på vardagslyx och gemenskap – kunderna ska känna att de är med i gänget när de handlar på vildavi. Alla plagg är noggrant utvalda från de absolut bästa märkena. Gå in och inspireras på https://www.vildavi.se/.
 • Lotta Andersson är en driven affärskvinna och designer och driver smyckesbutiken Lotta Jewellery. Varumärket är redan etablerat i fysisk butik men är nu även lanserade på webben. Smyckena är helt unika och designade av Lotta själv. Inspirationen kommer från atmosfären och mystiken i Paris. Gå in och bli förtrollad på http://www.lottajewellery.com
 • Dustin Welbaum berättar att han vill vara med i inkubatorn för att träffa andra entreprenörer, utbyta erfarenheter och hjälpa varandra att ta nästa steg. Han erbjuder med sin e-handel pausbox.se sina kunder en smart tjänst där de kan prenumerera på mellanmål. Varje månad får kunden hem en box med ett internationellt utbud av ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria snacks. Ett mycket smart och roligt sätt att upptäcka nya mellanmål som är bra för dig! Gå in och beställ ditt mellis på https://www.pausbox.se/.
 • Hayder Badn påbörjar sin andra termin i inkubatorn och driver e-handeln Safina Queen som säljer eleganta och exklusiva smycken för kvinnor. Hayder är en självlärd kreatör med öga för det estetiska och han brinner för marknadsföring och fotografering, vilket syns i hans kanaler. Kolla in hans snygga produktbilder och shoppa smyckena på https://safinaqueen.se
 • Även Eric Smith är inne på andra terminen i inkubatorn. Han beskriver sig själv som en glad göteborgare och driven e-handlare (härlig kombination tycker vi). Webbshopen Eric driver heter uteprodukter.se och är främst en B2B shop som säljer produkter till offentlig utemiljö. Du hittar cykelställ, gungställningar och allt annat du kan tänka dig som gör vår utemiljö trevligare på http://www.uteprodukter.se.
 • Helén Wendel börjar också andra terminen i inkubatorn med sin e-handel staaarkids.se som säljer konceptuella mamma-barn smycken. Staaarkids är utvecklat tillsammans med hennes dotter, vilket fångat magin och kreativiteten som bara barn har. Smyckena är enbart gjorda i äkta material som guld, silver och diamant. Gå in och kolla in deras ljuvliga kollektioner här: https://www.staaarkids.com
 • Karolina Hedberg Norén är ny i inkubatorn och beskriver sig själv som människa, mamma, marknadsförare och som i sitt nystartade företag gör det hon vill i livet. Karolina säljer personliga trycksaker till bröllop, dop och fest. Trycksakerna är i skandinavisk design och håller hög kvalité. Inför stora dagar tycker vi att ni ska gå in på http://sweetprintery.se och själva designa trycksakerna till festen!
 • En till som är inne på sin andra termin i inkubatorn är Ann Shergill. Hon är en driven, ambitiös och kreativ entreprenör som med sin smyckesbutik på nätet – kalassmycken.se – säljer kvalitativa barn- och familjesmycken i äkta silver. Den perfekta presenten till barnkalaset, babyshowern eller dopet! Ann vill att kunden ska få känslan att de får hem kärlek i en liten ask när de handlar hos henne. Du hittar smyckena på https://www.kalassmycken.se.
 • Carina Persson driver ehandeln mikomi.se och beskriver sig själv som en person som lätt blir engagerad och gillar utmaningar. Hon säljer vackra produkter såsom kuddar, skopåsar och necessärer i unika, japanska tyger. Målgruppen är stilsäkra kunder som vill ha det där lilla extra i sitt hem. Gå in och och kolla in hennes snygga hemsida och produkter på http://mikomi.se/.
 • Anna Odebäck är i grunden jurist men har nu sadlat om till smyckesdesigner och entreprenör. Anna är ambitiös, nyfiken och energisk och säljer smycken till kvinnor på shieldmaid.se. Smyckena riktar sig till kvinnor med stort hjärta och mod, som vågar ta nya, livsavgörande vägar i livet – precis som Anna själv har gjort. Med sina smycken vill hon inspirera andra att göra sina resor. Annas vackra statementsmycken hittar ni på http://shieldmaid.se.
 • Agnes Allgén är ambitiös, målinriktad och innovativ och med i inkubatorn med sin ehandel nybryggt.nu. Med e-handeln vill Agnes kunna distribuera kaffebönor och tillbehör så som kaffemaskiner och mokabryggare till det svenska folket – en viktig uppgift eftersom vi är ett av världens mest kaffeälskande folk! Gå in och beställ allt för en kaffekopp av njutning på https://nybryggt.nu.
 • Tove Frank är en kreativ, ambitiös fotograf som skapar inredning och accessoarer av sina magiska fotografier. Toves verk finns redan till salu hos utvalda återförsäljare men med sin nya e-handel vill Tove nu öppna upp och vända sig direkt till sina slutkonsumenter. Inspireras och beställ vackra print till ditt hem på https://shop.tovefrank.com.
 • Annelie är med i inkubatorn med sin välsorterade barnbutik lomelina.se. Annelie är en driven idéspruta som med sin e-handel erbjuder ekologiska leksaker och andra produkter som är till för att stimulera och uppmuntra till glädje och lek. Spana in sortimentet av vackra och stilsäkra barnprodukter på https://lomelina.se