Hoppa till innehåll

Tre snabba med Olle Hyberg på Jetshop!

De flesta som jobbar med e-handel känner till Jetshop, Nordens största e-handelsplattform. Företaget finns i Göteborg men har nu fått en egen filial på E-commerce Park med Olle Hyberg, Chief Networking Officer som representant. Han presenteras här!

Vem är Olle Hyberg?
Jag har funnits med i e-handelsvärlden länge men har aldrig drivit egen e-handel utan jobbat på olika företag som är leverantörer till e-handlare, främst inom plattformar och betallösningar. Just nu är jag på Chief Networking Officer på Jetshop där jag ansvarar för alla samarbeten vi gör.

Berätta om Jetshop och hur det är att jobba där!
Jetshop är en av de plattformarna som varit med längst. Just nu befinner vi oss i en förändringsresa där vi vill nå ett mellansegment av e-handlare och erbjuda förstklassiga lösningar för omnikanal och crossboarder. Det är jättespännande att jobba i ett företag som har så många etablerade kunder som man får chansen att hjälpa och utveckla!

Vad tycker du om att sitta på E-commerce Park?
Det är väldigt inspirerande att sitta i en miljö där så många personer jobbar med e-handel men med olika infallsvinklar. Det ger en dynamik och man får se sin egen roll från olika perspektiv!

Säg hej till Olle här!