Hoppa till innehåll

4 fördelar med att ha kontor på E-commerce Park

Det nya året närmar sig med stormsteg och vi blickar tillbaka på ett händelserikt år inom e-handelsbranschen. Vi på E-commerce Park tycker det är fantastiskt kul och inspirerande att dela kontor med så många spännande företag. Häng med ni också!

Till våren kommer vi ha några attraktiva kontor lediga – allt mellan 7 och 20 kvadratmeter stora. Hos oss får ni mer än bara en kontorsplats! Vi har ett växande e-handelsnätverk och dessutom ingår våra uppskattade event för alla hyresgäster i parken.

På E-commerce Park sitter för tillfället 35 stycken företag som alla på något sätt är i framkant inom e-handelsbranchen – allt ifrån start-ups till mer etablerade verksamheter. Vi ser gärna att just ditt företag också blir en del av gemenskapen!

”Sedan vi flyttade in på E-commerce Park har vi aldrig haft ett problem vi inte fått hjälp med”
– Ema och Ricci, Feline Lashes

Här är fyra andra fördelar med att ha kontor på E-commerce Park:

1. Möjligheten till social kontakt

Hos oss är det aldrig långt till en produktiv kaffepaus med någon annan spännande e-handlare! Varje dag får du möjligheten att mingla med människor från branschen vilket ger värdefull kunskap och ett större nätverk.

2. Fokusera på verksamheten – resten sköter vi!

Glöm allt som har med kontorsfix att göra. På E-commerce Park kan ni i lugn och ro fokusera på er verksamhet och inte bry er om allt vid sidan om. Genom att slippa ordna med praktiska saker som internetanslutning, parkering och konferensrum sparar ni både tid och pengar.

3. Vi är flexibla

Att hyra ett kontor hos oss innebär att du som hyresgäst kan vara flexibel. Är ni ett snabbväxande företag som efter en tid behöver anställa nytt folk? Då behöver ni inte flytta långt! Vi har rum i olika storlekar, för olika behov.

4. Inspirerande miljö

På E-commerce Park får du inte bara möjlighet att träffa och lära känna människor i branschen. Alla skickliga entreprenörer och e-handlare bildar tillsammans den perfekta källan för inspiration! Har du kört fast eller har du ett svårlöst problem? Hos oss kan du alltid sätta dig ner och ta en kaffe med din granne som kanske sitter på kunskap om just det du söker.

Är du en e-handlare eller entreprenör som trivs i en miljö som kryllar av andra duktiga människor är E-commerce Park rätt plats för dig. Hör av dig till mariagronlund@ecommercepark.se och boka en visning nu!

Varmt välkommen till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *