Hoppa till innehåll

Tre snabba med Faris på Water Gold!

I oktober flyttade Water Gold med Faris Radwan i spetsen in på parken. Företaget är stora i mellanöstern och ska nu ta sig in på den skandinaviska marknaden – med utgångspunkt från E-commerce Park och Helsingborg. Lär dig lite mer om den stora franchisen för parfymer!

Vem är du Faris?
Jag heter Faris Radwan och har länge arbetat som butikssäljare på Water Gold. Nu sköter jag företagets administrering och dess etablering i Sverige!

Berätta mer om Water Gold!
Water Gold är ett av mellanösterns snabbast växande franchise för parfymer. Företaget grundades 2006 av Abdulhadi Masmom. Det startade i Syrien men har på grund av kriget flyttats först till Turkiet och senare Egypten. Den stora fabriken där parfymerna tillverkas finns i Istanbul. Företaget har över franchisebutiker, där de flesta finns i Egypten, Turkiet, UAE och Libanon. Förutom det finns vi såklart på nätet och nu är tanken att vi ska etablera oss i norden – både online och med butik.

Varför valde ni att etablera det skandinaviska huvudkontoret på E-Commerce Park?
Vi vill befinna oss i ett sammanhang där vi lär oss om svensk e-handel, få tillgång till utbildningar inom ämnet och träffa andra e-handlare!

Här når du Faris och här kan du kolla in Water Gold. Och håll ögonen öppna efter deras svenska webbshop som lanseras snart!