2018 blir ett händelserikt år på E-commerce Park. Med nya inkubatorsdeltagare och nya hyresgäster ser Partner- och communityansvarig Elin Fornander fram emot våren.

Först och främst ska det bli jättespännande att följa den nya inkubatorsgruppen – vi tror verkligen programmet kan ge dom massor och att vi kan skapa långsiktiga relationer med bolagen, säger Elin Fornander.

Inkubatorn är bara en av nyheterna på E-commerce Park under våren. Programmet drog igång den 23 januari med den erfarna e-handelsprofilen Maria Richardsson som ansvarig. Femton stycken bolag ska under den kommande vårterminen utvecklas och inspireras inom såväl e-handel som företagande.

Under inkubatorsprogrammet kommer deltagarna att coachas och stöttas i sin e-handelsresa. Gästföreläsningar, individuella samtal och mycket annat står på schemat och fokus för terminen är nätverk och tillväxt.

Jag var med på det första mötet och det var väldigt inspirerande att bara vara där och lyssna. Alla bolagen verkar så drivna och kreativa. Vår nya ansvariga, Maria Richardsson, är jätteduktig och vi är övertygade om att hon tillsammans med deltagarna kommer att göra det här jättebra, säger Elin Fornander.

Utöver föreläsningar via inkubatorn kommer det också att hållas öppna föreläsningar på E-commerce Park under våren. Men för den som är sugen på att ta del av parkens gemenskap på daglig basis finns det just nu kontor lediga på ett av Sveriges ledande centrum för e-handel.

Som arbetsmiljö är det en väldigt inspirerande plats. Den öppna stämningen, närheten till andra inom samma bransch och allas vilja att hjälpa varandra ger verkligen E-commerce Park ett mervärde.

Vill du hyra kontor på E-commerce Park och vara en del av en inspirerande e-handelscommunity? Läs mer här!