Katarina på Yogia.se är en de personer som varit en stor del av E-commerce Park de senaste åren. Först deltog hon i inkubatorn 17/17 och är idag en mycket uppskattad del av vår community som mentor. I senaste delen av “Möt våra CoWorkers” delar hon med sig av sina erfarenheter!

Katarina har länge sysslar med yoga och är utbildad yogalärare. Genom att kombinera sina erfarenheter inom entreprenörskap och sin passion för yoga skapade hon Yogia.se (länk) där du kan köpa yogakläder, yogaprodukter och andra tillbehör.

Efter många års erfarenhet av att ha drivit fysisk butik så säger Katarina själv att hon inte var beredd på hur annorlunda det är att driva ett e-handelsföretag. Därför hon sökte till ehandelsinkubatorn (länka) och fick där erfarenheter och verktyg som är värdefulla än idag. När Katarina startade Yogia.se var det en hobby, men när hon gick med i inkubatorn så insåg hon att detta kunde bli något stort.

“Inkubatorn är ett forum där likasinnade e-handlare träffas och utbyter erfarenheter. Man får experthjälp från andra e-handlare och kanske träffar en mentor som kan hjälpa en på vägen. Jag själv lärde mig allt jag kan idag om e-handel genom inkubatorn. Jag trodde nog att jag kunde en del redan från början, men det kunde jag inte!” Katarina säger detta med ett skratt!

“Om jag kunde gå tillbaka till när vi startade så hade jag nog sett till att få en mentor ganska tidigt och också tagit reda på mycket mer om mina konkurrenter. Till exempel vad det var som saknades på marknaden.” Katarina har alltid kunden i fokus

Att driva företag innebär att det alltid finns en utmaning att bita i. Den senaste tiden har Katarina funderat mycket på hur Yogia.se ska utvecklas, och hur det påverkar och påverkas av personerna hon anställer. Att omge sig med duktig och trevlig personal är jätteviktigt, men kompetensen i ett litet företag har stor påverkan på vilka bollar man kan springa på.

Stort tack till Yogia.se (länka) för att vi fick prata med dig – vi ser så mycket fram emot att följa din resa!