Vi träffar ständigt många egenföretagare och e-handlare som nästan jämt har samma frågor och funderingar när det gäller att flytta företaget hemifrån till ett kontor. Många undrar vad det kostar att sitta på ett kontorshotell eller en hub, samtidigt som de undrar om det är värt att flytta till ett kontorshotell.

Vad kostar det att sitta på ett kontorshotell?

Den ständiga frågan med många svar. Det kostar mellan 350-1000 kr/kvm att sitta på ett kontorshotell i Helsingborg. Hos oss hittar du kontor för det lägre beloppet, av den enkla anledningen att vi ligger utanför stadskärnan. Hyr du kontorsplats hos oss ingår dock alltid gratis parkering, kaffe/te, After work, fredagsfrukost, föreläsningar, events och du blir en del i vårt e-handelsnätverk.

Vad ska man tänka på när man hyr kontorsplats eller kontor på kontorshotell?

När du hyr kontor eller kontorsplats bör du tänka på vad du och ditt bolag faktiskt är i behov av. I start fasen har man sällan budget för ett eget kontor i en fastighet, utan börjar med att hyra in dig på ett kontorshotell.

Gör en prioriteringslista med vad du vill att din arbetsplats ska ha. Genererar ditt val av kontorshotell ytterligare kostnader på grund av transport dit? Önskar du lagerplats eller har du en annan lösning? Är gemenskapen viktig eller behöver du bara komma ur hemmet med ditt bolag?

Jämför kostnad mot prioriteringslistan och glöm sedan inte de mjuka värdena. Vad förutom kontorsplats kan gynna ditt företag? E-commerce Park är en plats för kunskapsdelning, där våra kontorsgäster integreras med vårt övriga nätverk av e-handlare, för att kunna sprida kunskap, hitta synergier och branschkollegor.

Vill du veta vad det kostar att hyra kontor av E-Commerce Park och vad som ingår kontakta oss HÄR!
Har du frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, vi finns här för dig på vägen mot stordåd!

 

Kontakta oss