Hoppa till innehåll

Nybryggt.nu nya framgångar i kaffebranschen!

Nybryggt.nu är en del av Service Supply Scandinavia, med Karsten Deppert som majoritetsägare. Sedan en tid tillbaka driver Roosa Mannonen bolagen som ägs av företaget, som även blivit allt fler det senaste året.

Nybryggt.nu säljer i sin webbutik kaffe i alla dess sorter, så som kaffebönor, kaffekapslar, malet kaffe och mer därtill. Sortimentet är noggrant avvägt och utvalt, många kaffesorter är vad som kan kallas ”specialkaffe” ifrån t.ex. Italien.

Sedan Roosa kom in i företaget och tog över ansvaret för dess verksamheter, har antalet företag blivit allt fler. I september 2021 köpte Service Supply Scandinavia upp företaget FitnessFika och fick således en webbutik som erbjuder hälsosamt tilltugg till kaffet.

I år har det inte saktats ner på farten, snarare tvärtom. Kaffe fortsätter vara röda tråden och nu har även webbutiken https://www.kaffeadventskalendern.se/ förvärvats till portföljen. Kaffeadventskalendern är likt det låter, en kalender där varje lucka ger sin öppnare en god kopp kaffe. Tidigare år har kalendern innehållt kaffe från svenska microrosterier, men nu utökas utbudet av kaffesorter genom att kalendern from 2022 kommer kaffekalendern innehålla kaffe ifrån nordiska microrosterier.

”Målet är att öka försäljningen och sälja 1000 kaffeadventskalenderar i år. Vi kommer skicka ut samtliga under november och allt kommer packas i Helsingborg.”

Utöver utökningen av kaffe i olika former, kommer nybryggt.nu i år även satsa på företagsförsäljning av kaffe. De kommer även göra ett designlyft på sin hemsida tillsammans med Sandra Cerny. Utöver företagsförsäljning av kaffe, satsas det även på försäljning av kaffe på den finska marknaden.

Slutligen i all aktivitet som just nu sker, deltog nybryggt.nu även på välgörenhetseventet ”Slag för hjältar” där 200 personer deltog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *