Upptäck E-handelsskolan på E-commerce Park

Är du intresserad av att starta din egen webbshop eller sälja produkter på marknadsplatser? E-commerce Park erbjuder nu en fantastisk möjlighet för nybörjare och blivande e-handlare att få den kunskap och de verktyg som behövs för att lyckas inom e-handel. Välkommen till vår E-handelsskola, en intensiv och lärorik utbildning som startar den 3 september!

Vad är E-handelsskolan?

E-handelsskolan är en utbildning som är skräddarsydd för dig som vill kasta dig in i e-handelns värld. Oavsett om du har en färdig affärsidé eller bara är nyfiken på hur du kan börja sälja digitalt, erbjuder vi en omfattande kurs som täcker alla viktiga aspekter av e-handel.

Utbildningen innebär:

  • Fyra träffar under fyra veckor: Varje tisdag från den 3 september möts vi på eftermiddagen för att ge dig möjlighet att kombinera utbildningen med andra dagliga åtaganden.
  • Praktisk och teoretisk kunskap: Lär dig allt från e-handelns grunder till praktiska detaljer som frakt och betalningslösningar.
  • Nätverkande: Träffa andra likasinnade blivande e-handlare och lär av varandra.

Vad får du lära dig?

  • Förståelse för e-handel och marknadsplatser: Få en djupgående insikt i hur e-handel fungerar och hur du kan använda olika marknadsplatser för att nå dina kunder.
  • Digital kundkonvertering: Lär dig hur du effektivt kan omvandla besökare till betalande kunder.
  • Marknadsföring och trafikanskaffning: Upptäck strategier för att driva trafik till din webbutik och öka din synlighet online.
  • Praktiska aspekter: Förstå de viktiga detaljerna kring frakt, betalningslösningar och mycket mer.

Hur kan du ansöka?

Ansökan till E-handelsskolan är nu öppen, och vi välkomnar dig att bli en del av detta spännande program. Utbildningen kostar 990 SEK inkl. moms för privatpersoner och 990 SEK exkl. moms för företag.

Varför vänta?

Om du är redo att ta ditt första steg in i e-handelns värld eller känner någon som skulle dra nytta av denna utbildning, tveka inte att anmäla dig eller tipsa vidare. Klicka på länken nedan för att ansöka eller läsa mer om E-handelsskolan på vår hemsida.

Ansök här eller läs mer om E-handelsskolan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår E-handelsskola och hjälpa dig att nå dina mål inom e-handel!