E-commerce Park välkomnar Zhenni Liang som ny ledare för Future Retail Incubator

E-commerce Park of Sweden stärker nu sitt erbjudande för Sveriges snabbast växande e-handelsföretag genom att rekrytera Zhenni Liang som ny ledare för Future Retail Incubator. Med en gedigen bakgrund inom startup-ekosystemet i både Sverige och Finland, där hon senast ledde Skåne Startups och grundade impact-tech-konferensen The Drop, tar Zhenni nu på sig en nyckelroll med fokus på hållbar tillväxt och cirkulär ekonomi inom e-handel.

Zhenni har arbetat i olika ledande roller inom startupvärlden, både i Skåne och Helsingfors. Hennes djupa erfarenhet och starka engagemang för hållbara affärsmodeller gör henne till en idealisk ledare för Future Retail Incubator-programmet, som sedan 2015 har stöttat e-handelsföretag i deras framgångsrika tillväxtresa.

”Zhenni är precis den ledare vi behöver för att ta vår inkubator till nästa nivå,” säger Karsten Deppert, medgrundare av E-commerce Park of Sweden. ”Med hennes insikter från både den svenska och nordiska startupscenen, hennes globala nätverk samt hennes passion för att driva hållbar omställning inom e-handel, kommer hon att vara ovärderlig för våra framtida satsningar.”

Future Retail Incubator har sedan starten satt som mål att företagen i programmet ska växa minst dubbelt så snabbt som den svenska e-handelsmarknaden. Och resultatet? Våra företag har vuxit mer än tre gånger så snabbt. Tillsammans har de tidigare inkubatorföretagen nu en årlig omsättning på över en halv miljard kronor – ett tydligt bevis på inkubatorns framgång och dess betydelse för både regionens och landets e-handelssektor.

”Jag ser verkligen fram emot att leda Future Retail Incubator och att hjälpa fler entreprenörer att förverkliga sina idéer och växa sina företag,” säger Zhenni Liang. ”E-commerce Park of Sweden erbjuder en unik miljö där vi kan kombinera affärsframgång med hållbarhet – en kombination som är avgörande för framtidens e-handel.”

Om E-commerce Park of Sweden

E-commerce Park of Sweden är en ledande aktör och community för e-handelsföretag. Utöver coworking och nätverkande erbjuder vår Future Retail Incubator en plattform där lovande e-handelsföretag kan accelerera sin tillväxt. Vårt mål är att stötta nästa generations handelsbolag och hjälpa dem att bygga hållbara och framgångsrika företag.

För mer information, vänligen kontakta:

Karsten Deppert
Grundare, E-commerce Park of Sweden

För mer info om inkubatorn, LÄS HÄR!

Teamet på E-commerce Park
Karsten Deppert, Zhenni Liang och Elinor Franchetti.