Hyr kontor På E-commerce Park i Helsingborg

E-Commerce Park är inte bara ett kontorshotell och coworking space – vi är en gemenskap av företagare som trivs med att dela kunskap och stötta varandra. Beläget nära E6:an och centrum, erbjuder vi ett avslappnat och inspirerande arbetsklimat där vänskap och nätverk är nyckeln till framgång.

När du hyr ett kontor hos oss får du inte bara tillgång till bekvämligheter som el, värme och kyla, säkerhetslarm och gratis parkering, utan också möjligheten att delta i interna och externa evenemang och nätverksträffar. Vi erbjuder även mötesrum, Wi-Fi, kaffe och hundvänliga faciliteter för en komplett arbetsmiljö.

Välkommen till E-Commerce Park – där vänskap, service och gemenskap möts för din framgång

 

”Att vara hyresgäst på E-commerce Park innebär en unik samhörighet och en kultur som främjar både tillväxt och gemenskap. Här får vi ’extrakollegor’ och tillgång till toppresurser i ett oslagbart läge, vilket gör valet att stanna enkelt och självklart.”

-Niklas, Ladda Tillsammans

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica, HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus, Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson, Tigoo

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Hundvänligt kontor

Välkommen till vår coworking-space där inte bara du är välkommen, utan även din hund! Här kan du njuta av obegränsat med kaffe för att hålla energin uppe. Vi erbjuder även parkering och snabbt internet för en smidig arbetsupplevelse. Din hund är en del av vår gemenskap – låt dem vara med och skapa en positiv atmosfär här hos oss.

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Elinor Franchetti

elinor@ecommercepark.se
079-102 10 87

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.