e-commerce park's academy

kurser, föreläsningar och program inom e-handel

Vi har gjort det enkelt för dig som företagare (eller blivande företagare). Kunskap är något som delas med andra och det vill vi även dela med dig. Hos oss sker det flertal föreläsningar inom e-handel och företagsamhet under både höst och vår. Dessutom driver vi Sveriges enda e-handelsinkubator och an rad andra kurser och program.

Digitala kurser inom e-handel

digital kurs i hur du startar e-handel

Är du intresserad av att starta e-handel eller kanske har en befintlig verksamhet, där det är dags att digitalisera handeln? Då är detta rätt kurs för dig. Kursen är kostnadsfri och innehåller även ett specialerbjudande ifrån Quickbutik. 

digital kurs i hur du marknadsför din e-handel

Driver du digital försäljning och precis har eller ska komma igång med din marknadsföring? Då är detta rätt kurs för dig. Kursen hjälper dig att få den viktigaste förståelsen för marknadsföring och kundernas köpresa, men går även igenom hur du marknadsför dig i olika kanaler.

ta din e-handel till nästa steg med e-commerce park

E-commerce Park stöttar ehandlare genom alla faser i företagandet!

Om du har en företagsidé eller precis startat rekommenderar vi dig att kolla in våra digtala kurser. I våra kurser ger vi konkreta verktyg för hur du ska komma igång och driva en ehandel.

Vi arrangerar också löpande öppna föreläsningar på varierande tema, alla med fokus på ehandel. På vår evenemangssida kan du se kommande föreläsningar och anmäla dig.

För dig som har startat en webbshop och vill boozta ditt företag har vi skapat Sveriges enda inkubator för ehandlare. Inkubatorn är ett ettårigt program där du ges konkreta verktyg och kunskap för att utveckla din ehandel.