Våra digitala kurser inom E-handel

Vi erbjuder olika digitala kurser för dig som vill djupdyka inom ett visst område, kopplat till handel och e-handel. Du kan lära dig hur du startar en e-handel, hur du på bästa sätt marknadsför din e-handel och hur du kan lyckas digitalisera din fysisk handel.

Starta E-handel

Hur startar man en e-handel och vad är de vanligaste misstagen som begås? Denna kursen hjälper dig att förstå vilket förarbete som är relevant och guidar dig i processen att starta upp en framgångsrik e-handel. Genom att identifiera och undvika vanliga fallgropar kan du skapa en stabil grund för din online-verksamhet och öka dina chanser till långsiktig framgång.

Marknadsför din E-handel

För dig som just startat e-handel och vill maximera din e-handels försäljning och marknadsföring  Sociala medier är ett kraftfullt verktyg, men att enbart förlita sig på dem ger inte alltid de önskade resultaten. Vår kurs, ’Optimera din e-handelsmarknadsföring,’ vägleder dig i strategisk marknadsföring för din e-handel och ger dig konkreta steg för att uppnå framgång.

Digitalisera din fysiska handel

I dagens snabbrörliga affärsvärld har många handlare tagit steget att komplettera sina fysiska butiker med en kraftfull digital närvaro. Vår kurs, ’Digitalisera din handel,’ är skräddarsydd för dig som driver en fysisk verksamhet och vill utforska möjligheterna     att expandera din närvaro online med stöd från E-commerce Park.

Driv E-handel

Vår kurs innehåller fyra informativa lektioner som noggrant guidar dig genom att optimera din e-handelsverksamhet. Vi fokuserar på att identifiera och analysera viktiga prestandaindikatorer (KPI:er) för daglig övervakning. Du kommer även att lära dig olika beräkningstekniker för att effektivt utvärdera din e-handelsdata för framgång.

”Genom att ha fått kollegor har jag fått tillgång till nya perspektiv och möjligheten att identifiera både svagheter och styrkor. Tillsammans kan vi samarbeta, utbyta tankar och idéer för att främja vår gemensamma arbetsprocess.” – Silvia, SoothlaCitat ”Det har inte bara förändrat hela min syn på e-handel utan även hela vårt företags sätt att arbeta. Efter inkubatorn ökade försäljningen markant.” 

– Ann, Nya butiken India

“Genom inkubatorn har jag funnit en fantastisk gemenskap med likasinnade kollegor”. Här råder transparens och vi känner oss trygga med att vara oss själva och sträva efter utveckling inom vårt brinnande intresse. Utbildningen har berikat vår kunskapsbank och gett oss möjligheten att fördjupa oss i ämnen som verkligen betyder något för oss.”

– Katarina, OptiWellness

”Inkubatorn” har varit till stor hjälp att ta vårt företag från en hobbyverksamhet till ett etablerat bolag. Genom E-commerce Park omfattande nätverk och expertis har de hjälpt oss att ta vårt företag till nästa nivå”

– Adrian, Hundstaff AB

“”Inkubatorn ger en boost och skapar en gemenskap av likasinnade, där vi delar samma drivkraft och har möjligheten att tillsammans utvecklas.”

– Olivia, Mokara

Karsten Deppert E-commerce park

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK?
Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Karsten Deppert

karsten@ecommercepark.se
073 955 93 31

Huvudpartners

BakerTilly partner till e-commerce park

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.