Vår academy

VÅR ACADEMY

Här hittar du info om vår academy som består av inkubatorprogrammet, e-handelsskolan, våra digitala kurser och Scale Up programmet. Har du funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! 


KONTAKTA OSS ⟶

E-commerce park of sweden – vår academy

Inkubatorn

Inkubatorprogrammet ger dig som ny e-handlare verktyg och kunskap till att utveckla ditt bolag. Du får under ett års tid varje vecka delta på föreläsningar inom valda områden för att du ska lyckas med din e-handel. Vi gissar inte när vi säger att det för skillnad för de företag som går ehandelsinkubatorn. 


LÄS MER ⟶

Scale up

Scale Up programmet är till för dig som vill skala upp din verksamhet men inte riktigt vet hur. Under åtta månader träffas åtta bolag vid åtta tillfällen för att diskutera ämnen som exemplevis bolagsstyrning, ledarskap och internationalisering. Vid varje tillfälle finns experter inom området tillgängliga för att bistå med sin kunskap. 


LÄS MER ⟶

Ehandelsskola

E-handelsskolan riktar sig till dig som vill starta en e-handel och antingen sälja via egen webbshop eller marknadsplatser. Det finns inga krav på dig som vill gå vår e-handelsskola, mer än att du ska vara nyfiken på e-handel och vilja lära dig mer om hur du skapar försäljningskanal online. 


LÄS MER ⟶

Digitala kurser

Vi erbjuder olika digitala kurser för dig som vill djupdyka inom ett visst område, kopplat till handel och e-handel. Du kan lära dig hur du startar en e-handel, hur du på bästa sätt marknadsför din e-handel och hur du kan lyckas digitalisera din fysisk handel. 


LÄS MER ⟶