Anpassade kurser – Skräddarsydda utbildningar

På E-commerce Park erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som är utformade för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du är en individuell deltagare, ett företag eller en kommun, kan vi skapa en utbildning som passar dig perfekt.

Vi skräddarsyr utbildningen för att matcha dina exakta utbildningsmål och behov, vilket innebär att innehållet och upplägget är skräddarsydda för dig eller din organisation.
Du har möjlighet att välja när och var utbildningen ska äga rum för att passa ditt schema och arbetsflöde.
Våra utbildare är experter inom sina områden och har omfattande erfarenhet av att leverera utbildningar på högsta nivå.

 

Oavsett om du behöver en individuell kurs för att förbättra din e-handelskunskap, en skräddarsydd utbildning för att träna din personal, eller en specialanpassad utbildning för att hjälpa din kommun att förstå e-handelns möjligheter, är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål och skapa framgång inom e-handeln.
Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa den perfekta utbildningen för ditt behov.

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica-HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus-Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson-Tigoo

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK?
Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Karsten Deppert

karsten@ecommercepark.se
073 955 93 31

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.