Gemenskapen som går långt bortom ett kontorshotell

E-commerce Park är inte bara ett kontorshotell, det är en levande och pulserande gemenskap där människor möts, inspireras och samarbetar. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier som främjar kunskapsutbyte och kreativitet. Våra aktiviteter är skapade för att bygga en stark och sammanhållen gemenskap. Vi tror på att skapa en miljö där idéer kan blomstra och samarbeten kan växa. På E-commerce Park är vi stolta över att erbjuda mycket mer än bara kontorsutrymme – vi erbjuder en plats där coworkers kan växa, lära sig av varandra och hitta inspiration till nya framgångar.

 

Partnerskap

Partner till E-commerce Park
Vår Partnerskap erbjuder företag möjligheten att stärka sin närvaro inom e-handeln genom att bidra E-commerce Park. Som partner får du tillgång till en exklusiv plattform och ett nätverk som kan hjälpa dig att växa och utvecklas inom branschen. Genom partnerskapet kan du även exponera ditt varumärke och presentera dina tjänster eller produkter under våra nätverksträffar, vilket ger dig en unik möjlighet att nå och samarbeta med e-handlare.
Från 10 000 kr/år

Medlemskap

Medlemskap hos E-commerce Park
Att vara medlem på E-commerce Park innebär att du blir en del av en värdefull gemenskap av branschkollegor. Här kan du utbyta kunskaper och erfarenheter med andra e-handlare och experter från olika områden. Medlemskapet ger dig särskilda inbjudningar till nätverksträffar och föreläsningar där du kan lära dig och diskutera med andra inom ämnet. Som medlem har du också tillgång till vårt nätverk av relevanta och engagerade aktörer inom e-handeln.
Från 5000 kr/år

På E-commerce Park finns möjligheten att bli medlem eller partner

Som medlem eller partner får du tillgång till ett expansivt nätverk av e-handlare och experter. Medlemskap ger dig möjligheten att byta kunskap och erfarenheter, medan partnerskap erbjuder fördjupade relationer och möjlighet att stödja e-handelns tillväxt. Om du är intresserad, kontakta oss idag och utforska hur du kan bli en del av vår gemenskap!

Vad händer på E-commerce Park

Vi annordnar kontinuerligt olika föreläsningar, event och nätverksträffar med olika gästföreläsare och experter inom e-handel och företagande. Här nedan kan du ta del av de event som sker hos oss kommande tid, men även se våra nyheter och ta del av vad som händer hos bolagen i vårt nätverk.

Föreläsning -Capital procurement

Föreläsning -Capital procurement

We are pleased to invite you to a lecture on Business Law for growing e-commerce businesses with Carolina Thoft and Ebba Dyvik from Rosholm Dell. Carolina and Ebba have extensive experience in business law and have helped several e-commerce businesses navigate the...

NÄTVERK & EVENT PÅ E-COMMERCE PARK

Vi gör det enkelt för dig som företagare eller blivande företagare för att öka din kunskap och utvidga ditt nätverk. På E-commerce Park erbjuder vi regelbundna föreläsningar och evenemang inom e-handel och företagsamhet under både höst och vår. Vårt mål är att främja kunskapsdelning och affärsutveckling inom e-handelsvärlden.

Våra evenemang inkluderar inte bara föreläsningar utan också nätverksträffar, mingel med andra e-handlare, samt tillfällen för frukostmöten och after-work-evenemang. På E-commerce Park är vi övertygade om att gemenskap och nätverkande är avgörande för att lyckas inom e-handel och företagsamhet. Delta i våra evenemang och ta del av den kunskap och de möjligheter som vårt nätverk har att erbjuda.

Planera ditt nästa evenemang på E-commerce Park.

Vi erbjuder inte bara lokal utan kan även hjälpa dig med att arrangera och genomföra ditt event. Vi har tidigare framgångsrikt organiserat en mängd olika evenemang såsom föreläsningar, nätverksträffar, konstutställningar och företagsaktiviteter åt andra företag.

Om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt på E-commerce Park.

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Elinor Franchetti

elinor@ecommercepark.se
079-102 10 87

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.