E commerce park lager och logistik 1

3pl i Helsingborg

Blir din verksamhet väldigt beroende av din närvaro på företaget? Vem skickar era orders när du inte är på företaget? Om du inte fokuserade på att få ordning på lager och logistik, vad skulle du ha tid till då? Sälja mer? Marknadsföra mer?

Det är inte lätt att driva eget speciellt i starten när man behövs överallt hela tiden. Hela företaget är beroende av dig som ledare och helst ska du vara expert på allt och göra det rekordsnabbt. We hear you!

Är ditt mål att expandera företaget kan det vara en idé att outsourca olika delar, till så kallad tredjepartslogistik, eller TPL förkortat. Anledningen till att ha TPL lösningar eller inte är helt beroende av vad du är bra på och vad du vill göra i bolaget när det är större. Redan nu har vi sett en trend och det är att många väljer att få bort ekonomin och lagret från sitt bord. Detta för att de är de två delar mycket viktiga (och tidskrävande) delar som behöver ske kontinuerligt.

Lager och logistik kan bli en riktig huvudvärk speciellt om du expanderar snabbt. Långa kontrakt på lokaler som antingen är för små eller för stora. Allt är beroende av att din budget är rätt uträknad och handen på hjärtat, hur ofta stämmer det exakt. Och även om det stämmer, så är det många som drömmer om explosionen där omsättningen går i taket. Men hur hade din verksamhet klarat detta?

Sen årskiftet har vi inlett ett samarbete med E3PL Logistics som är grymma inom deras målgrupp d.v.s. små och medelstora ehandlare. De tar hand om allt runt lagerhanteringen på så sätt behöver du inte oroa dig för vem som sa skicka nästa order, om du köpt in emballage så det räcker eller om du hinner ta hand om dina orders. E3PL löser allt detta och frigör din tid till andra saker.

Hör av dig för offert!

amelie@ecommercepark.se