lageryta och outsourcing

vi erbjuder lageryta med daglig upphämtning av varubrev och paket samt 3pl via e3pl.

Hos E-Commerce Park kan du hyra lageryta för att dagligdags kunna sköta din e-handel. Paket och brev går in och ut dagligen vardagar. För dig med en högre lageromsättning eller som önskar ett förmånligt avtal på outsourcing av logistiken, erbjuder vi tredjepartslogistik via E3PL i Helsingborg.

Blir din verksamhet väldigt beroende av din närvaro på företaget? Vem skickar era orders när du inte är på företaget? Om du inte fokuserade på lager och logistik, vad skulle du ha tid till då? Sälja mer? Marknadsföra mer?

Det är inte lätt att driva eget, speciellt i starten när man behövs överallt hela tiden. Hela företaget är beroende av dig som ledare och helst ska du vara expert på allt och göra det rekordsnabbt. We hear you!

Lager och logistik kan bli en riktig huvudvärk speciellt om du expanderar snabbt. Långa kontrakt på lokaler som antingen är för små eller för stora.

E-commerce Park är delägare i E3PL Logistics, en tredjepartslogistik leverantör som riktar sig till små och medelstora ehandlare. E3PL tar hand om allt runt lagerhanteringen så du kan göra annat för att få bolaget att växa.