Lager/Logistik

På E-commerce Park strävar vi efter att göra din e-handelsupplevelse så smidig och effektiv som möjligt. Vi förstår vikten av att ha tillgång till tillförlitliga och anpassningsbara lagerytor för att hantera din dagliga verksamhet. Därför erbjuder vi dig möjligheten att hyra lageryta som passar just dina behov. Oavsett om du behöver en liten yta för att lagra dina produkter eller en större utrymme för att hantera en växande verksamhet, så har vi lösningen för dig.
Vi erbjuder även posthantering för ditt företag eller  e-handelsverksamhet. Skicka och ta emot post samt paket varje vardag, vilket ger dig mer tid att fokusera på att växa din verksamhet.

Hyr Lager på E-commercepark – Vi har allt från lagerhyllor, små till stora lager. Med möjlighet till varuingång med lastbil.

Välkommen till vårt kontorshotell

Välkommen till vårt kontorshotell i Helsingborg, där vi erbjuder skräddarsydda kontorslösningar och inkluderar bekvämligheter som underlättar din arbetsdag. Varje hyresgäst hos oss får tillgång till ett personligt postfack, som ingår i hyran.

Med våra tjänster kan du enkelt hantera din posthantering. Du har möjlighet att ta emot och skicka post, varubrev och paket varje vardag. På så sätt strävar vi inte bara efter att erbjuda flexibla arbetsutrymmen utan även att underlätta för våra hyresgäster med bekvämligheter som passar deras behov. Utforska fördelarna av att vara en del av vårt kontorshotell i Helsingborg och låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på din verksamhet.

”Att vara hyresgäst på E-commerce Park innebär en unik samhörighet och en kultur som främjar både tillväxt och gemenskap. Här får vi ’extrakollegor’ och tillgång till toppresurser i ett oslagbart läge, vilket gör valet att stanna enkelt och självklart.”

-Niklas, Ladda Tillsammans

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica-HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus-Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson-Tigoo

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på E-COMMERCE PARK? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Elinor Franchetti

elinor@ecommercepark.se
079-102 10 87

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Huvudpartners

BakerTilly partner till e-commerce park

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.