Hoppa till innehåll
1500 kvm med e-handlare och tjänsteleverantörer

Coworking

Våra coworkers delar vårt mantra av hög transparens och bjussighet när det kommer till kompetens, erfarenhet och kunskap. Det skapar affärer, utveckling och utbyte företagare emellan. Coworking är en fantastisk möjlighet för dig som egenföretagare att få nya insikter och dela med dig av din egen erfarenhet. 

erbjudanden

access

995 SEK /månad
  • access till faciliteterna
  • posthantering
  • pentry, kaffe, te

cospace

1595 SEK /månad
  • din plats i delat kontor
  • möblerat
  • alla dagar 24/7

kontor

2500 SEK och uppåt /månad
  • eget kontor
  • omöblerat
  • mellan 5-40 kvm

alltid inkluderat

gratis parkering

wifi

larm

posthantering

daglig upphämtning av post, paket & varubrev

el och värme

kaffe och te

mötesrum

fotostudio

telefonrum

skrivare/scanner

medlemsskap

frukost varje månad

AW varje månad

hund tillåtet i kontor

pingisrum

nätverk

föreläsningar

Coworking - sharing is caring

På parken sitter du med likasinnade i samma situation som dig själv. Tillsammans täcker vi in alla delar av ehandel och det digitala.  Alla på parken är med och delar med sig av sin kunskap och kompetens.

Alla kan inte vara experter på allt men vi har olika bakgrunder och kunskaper så tillsammans blir vi oerhört starka. Med en transparent inställning och viljan att hjälpa varandra kommer vi vidare. Det är då coworking är som bäst.

Att ta steget hemifrån kan vara svårt, första fasta kostnaden för kontor. Men tänk så mycket mer du får. Med ett kontor eller skrivbord på parken är närmsta bollplan mitt över korridoren eller kanske i samma rum. Dina coworkers runt dig som kan hjälpa dig med SE, texter, försäljning, teknik med mera. Listan på vad en ehandlare möter bara fortsätter.

Vi försöker anpassa allt efter ditt behov. För att coworking ska ge sin fulla potential så ska fokus alltid vara att dela kunskap och att lära nya saker. Hos oss blir du del av gemenskap där vi ofta har sociala aktiviteter och  fikastunder tillsammans.

coworking kontor i ehandelsparken

Coworking under covid-19?

Under året 2020 har hemmakontor blivit en allt vanligare arbetsplats för många som i vanliga fall arbetar på kontor tillsammans med kollegor. Denna lösningen har oftast grundats i att undvika fysisk kontakt för att undvika att bli smittad samt att underlätta för sjukvårdens arbete. Många har också valt att flytta hem kontoret för att hålla nere löpande kostnader. 
Vi arbetar hårt med att hålla våra lokaler corona-vänliga och följer de restriktioner och rekommendationer som staten uppmanar samhället att efterleva. 
Vi erbjuder gemensamma arbetsytor man kan hyra tillgång till men som även utnyttjas för föreläsningar och sociala sammanhang. De allra flesta väljer däremot att hyra eget kontor hos oss istället för att arbeta i öppet kontorslandskap. Gör du detta betyder det att du sitter alltid på din egen yta och du kan då själv välja hur mycket kontakt du har med övriga coworkers.