Hyr Skrivbordsplatser på E-commerce park i Helsingborg

På E-commerce Park erbjuder vi flexibla alternativ för skrivbordsplatser i vår arbetsyta. Du kan välja mellan ett dedikerat fixbord som är helt ditt eget eller ett flexbord där du väljer ett ledigt skrivbord när du kommer. Förutom din fysiska arbetsplats har du också tillgång till mötesrum, skrivare, gratis parkering och ett dynamiskt community. Oavsett vilket alternativ du föredrar, får du tillgång till en fantastisk arbetsmiljö som andas inspiration och som ger dig allt du behöver för en produktiv och härlig arbetsdag.

Boka visning på e-commerce park

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg.

 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja E-commerce Park.

 

När du väljer Coworking hos E-commerce Park

När du väljer coworking hos E-commerce Park, väljer du mer än bara en arbetsplats. Du blir en del av ett unikt nätverk av e-handelsentusiaster och experter som strävar efter gemensam tillväxt och framgång.

Hos oss delar du arbetsutrymme med likasinnade, vilket skapar möjligheter för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi tror på öppenhet och generositet, och våra medlemmar är alltid beredda att stötta och dela med sig av sin expertis. E-commerce Park erbjuder dig tillgång till ett brett nätverk av e-handlare och experter inom olika områden. Detta nätverk kan vara avgörande för din affärsutveckling och tillväxt. Vårt syfte är att hjälpa varandra att nå våra ambitioner. När du arbetar i vår coworking-miljö, omges du av drivna människor som inspirerar till framsteg och prestation.

Så om du letar efter mer än bara en arbetsplats, om du söker gemenskap, nätverk och möjligheten att växa, är coworking hos E-commerce Park det rätta valet för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt engagerade och härliga community!

E-commerce Parks community

 

Upptäck vårt levande och pulserande community på E-commerce Park! Vi är inte som alla andra kontorshotell – hos oss handlar det om så mycket mer än bara arbete. Med flexibla kontorslösningar, otaliga mötesmöjligheter och ett omfattande nätverk av likasinnade människor skapar vi en professionell och inspirerande atmosfär där du kan växa och trivas. Läs mer om vårt community och alla fördelar med att vara en del av det här: (Läs mer knapp) 

”Att vara hyresgäst på E-commerce Park innebär en unik samhörighet och en kultur som främjar både tillväxt och gemenskap. Här får vi ’extrakollegor’ och tillgång till toppresurser i ett oslagbart läge, vilket gör valet att stanna enkelt och självklart.”

-Niklas, Ladda Tillsammans

”E-commerce Park är för mig en välkomnande plats där jag kan omge mig med likasinnade och andra företagare. Miljön är kravlös och härlig, och det finns möjlighet till social samvaro om man önskar det. Nätverket här är ovärderligt.”

– Jessica-HolyHair

”E-commerce Park utmärker sig genom sitt fördelaktiga läge och skapar samtidigt en professionell samt prestigelös arbetsmiljö. Här får jag ett eget kontor som möjliggör koncentration, samtidigt som jag värdesätter den varma gemenskapen med vänliga människor. Det är en plats där flexibilitet och vänlighet går hand i hand, vilket resulterar i en arbetsdag som inte bara känns behaglig utan även är produktiv.”

– Marcus-Emigent

“Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör parken till ett ställe att trivas på.”

– Peter Hansson-Tigoo

Detta ingår alltid hos oss på e-commerce Park

På vårt kontorshotell och coworking space i Helsingborg kan du arbeta flexibelt i våra coworking ytor, sitta vid ett eget skrivbord, eller hyra ett kontor. På E-commerce Park får du så mycket mer än bara en arbetsplats. Här finns en stark gemenskap av likasinnade. Du arbetar, nätverkar och skapar relationer- vi ordnar resten!

Gemenskap

 Bli en del av vårt community och nätverka med andra e-handlare och likasinnade företagare.  

Service

Hos oss ingår allt det praktiska såsom skrivare, larm, wifi, parkering och posthantering. 

Föreläsning

 Vi gästas kontinuerligt av föreläsare och experter inom olika områden.

Kaffe/Te

Vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

Huvudpartners

Ditt dynamiska kontorshotell och e-handelsnav i Helsingborg

Kontor

Coworking

Copyright © 2024 E-commerce park. All Rights Reserved.