Hoppa till innehåll

COWORKING

Våra coworkers delar vårt mantra av hög transparens och bjussighet när det kommer till kompetens-, erfarenhets- och kunskapsdelning. Det skapar affärer, utveckling och utbyte företagare emellan. Coworking är en fantastisk möjlighet för dig som egenföretagare att få nya insikter och dela med dig av din egen erfarenhet. Är du intresserad av att arbeta i ett coworking space? Boka din visning redan nu!

e-commerce park of sweden - coworking

"

Vad är coworking?

Coworking eller Co-working är för många ett fortsatt nytt fenomen som inte är helt självklart vad det innebär. Istället för att som företag hyra egna faciliteter och kontor för att således även sköta allt arbete det innebär, kan du hyra in dig på antingen ett kontorshotell eller ett Coworking Space.

Ett Coworking Space innebär att du har stora gemensamma ytor som du delar med andra företagare, delvis i syfte att minimera kostnader utan att tumma på tillgångar men i synnerhet i syfte för att nätverka och skapa relationer med andra företagare. 

Att hyra in sig på ett Coworking Space innebär att du har egen skrivbordsplats eller ett eget kontor, men delar ytor såsom pentry, kök, pingisrum samt lounge ytor, mötesrum, vilorum och soffgrupper med andra företag. Ni kommer snabbt identifiera er med att vara ett “litet företag” i det “stora företaget”, då det ofta känns som du får fler kollegor genom de andra företagarna och coworkers:arna. 

Som Coworking Space är man mån som sitt community, alltså de människor de olika företagen som hyr in sig på Coworking Spacet består av. Ofta upplever man att många är likasinnade och så är ofta fallet – då Coworking Space i regel attraherar människor och företag som ser nätverk som en stor fördel. På E-Commerce Parks Coworking Space ser vi dessutom ofta att företagen hos oss och i vårt community både samarbetar men även köper tjänster och produkter av varandra.

Att arbeta ifrån ett Coworking Space innebär alltså att du hyr din egen plats, vid ett skrivbord eller ett kontor. Utöver det har du alltså tillgångar till flera andra rum samt sociala ytor, men du slipper själv städa, ordna med inköp och utveckla den fysiska platsen. Hos oss och många andra, erbjuds du och dina anställda även trevliga sammankomster i form av frukostar, AW’s och föreläsningar eller andra träffar. Hos oss händer det något veckovis!

På vårt Coworking Space i Helsingborg kan du arbeta socialt på våra öppna ytor, på skrivbordsplatser, delade kontor och/eller hyra in dig på ett eget kontor. Du arbetar och skapar relationer- vi ordnar resten!

 

VÅRT SPACE

 • Studio 
 • Fotorum
 • Mötesrum
 • Pingisrum ”lekstuga”
 • Rymligt kök
 • Soffgrupper 

COWORK FLEX

COWORK FIX

EGET KONTOR

MULTIPLE DAY PASS

Detta ingår

 • El, värme & Kyla
 • Larm och skalskydd
 • Gratis parkering  
 • Mötesrum och konferensrum
 • Kaffe och te
 • Wi-fi eller trådat nätverk
 • Postservice & Posthantering 
 • Inbjudan till våra interna sociala evenemang
 • Inbjudan till våra externa evenemang och nätverksträffar
 • Härliga kontorsgrannar med breda kompetenser inom digital handel, marknadsföring och IT
 • Stöttande och lösningsfokuserad atmosfär 
 • Specialistnätverk med experter inom olika områden, så som marknadsföring, juridik, ekonomi, e-handel m.fl.

VAD TYCKER VÅRA COWORKERS OM PARKEN?

Att ”sitta” på E-commercepark skapar goda förutsättningar för oss att lyckas i vår verksamhet. Vi upplever en stor generositet när det gäller att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur det är att driva företag och främst e-handel. Bra energi och stor kreativitet, detta tillsammans med många trevliga aktiviteter och föreläsningar gör ”parken” till ett ställe att trivas på.

Peter Hansson
Tigoo

Började på en kvällskurs om e-handel, gick inkubator utbildning i e-handel i 1,5 år och nu hyr jag kontorsplats, så glad och nöjd här! Hade aldrig kommit så här långt i mitt företag och det finns alltid hjälp att få på parken.Louise Strand Halmqvist
Jaghördig AB

Istället för att sitta hemma själv på kammaren och fundera över det här med e-handel fungerar har jag fått otroligt värdefull information genom föreläsningar varje vecka. Dessutom nätverkat med de andra i inkubatorn och knutit fantastiska kontakter för framtiden. Trevliga lokaler och härlig stämning.

Linda Kvist
DNAcoachen

Fördelar med att hyra in sig på ett Coworking Space

Det finns flera fördelar med att hyra in sig på ett Coworking Space istället för att arbeta från eget kontor eller kontorshotell. Fördelarna beror givetvis på ditt företag och antal anställda, behov och verksamhet. 

Att arbeta på ett coworking space innebär att du snabbt knyter djupa relationer med andra företagare. De företagare som är i samma bransch som du, (som hos oss där den stora majoriteten är e-handlare) kommer du kunna samarbeta med i syfte att hjälpa varandra framåt. Ni har chansen att benchmarka er mot varandra, ge tips, följa upp aktiviteter som funkat/inte funkat och på så sätt kan vi lova att ni båda ökar er försäljning och växter snabbare.

På ett coworking space är dock alltid fler branscher representerade och de företagare du lär känna som arbetar inom andra områden, är ofta även de en samarbetspartner. Kanske blir du deras framtida kund, eller dem din. Vi ser våra coworkers handla och byta tjänster med varandra dagligdags. Det vi vet är att vi alltid är som mest benägna att handla tjänster av de människor vi har en relation med sedan tidigare.

Andra fördelar med att sitta på ett coworking space är bekvämligheten. Du slipper se till att det finns mjölk till kaffet, att toalettpappret är påfyllt och att du och dina anställda får en trevlig frukost eller AW veckovis. Vi som arbetar på coworking platsen ansvarar över att allt du behöver finns påfyllt, att det sker roliga och givande träffar, frukostar och aktiviteter. Du sparar tid och kan istället bara ta del av underhållningen och nätverkandet.

En sista nämnvärd fördel är givetvis ytorna du har tillgång till. För ett ofta lägre pris än eget kontor, har du plötsligt både eget kontor, men även pingisrum, rymligt kök, mötes- och telefonrum samt andra rum såsom vilorum och fotorum/fotostudio. Du får alltså tillgång till en fel företagspark och coworking space genom att endast hyra ett kontor eller en skrivbordsplats.

ELINOR FRANCHETTI
COMMUNITY MANAGER

Har du några frågor? Kontakta mig för att få svar på alla funderingar du har kring kontorslösningar eller Coworking Space. Vi hörs! 

elinor@ecommercepark.se
+46 79 102 10 87

Jag är intresserad!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att berätta mer om våra Coworking-lösningar!

Sign me up!

Jag önskar sign:a upp mig på: