Såhär i sommartider kan det lätt kännas som att Sverige går in i dvala, alla ligger på stranden eller är i sommarstugan och slappar…

Det stämmer säkert delvis men här lyser fortfarande ”flitens lampa”. Företaget JS Energi har reservdelar för värmepumpar och i juni månad slog det sina rekord i försäljning! När jag talade med JS så hittar vi ingen logisk förklaring till varför deras kunder tänker på just värmepumpar nu på sommaren, kanske är det för att sommaren dröjde en stund innan sommaren ville visade sig? Oavsett är detta riktigt skoj för JS Energi och vi gratulerar till detta!

Självklart är det vissa i parken som har semester eller arbetar på annan ort. Vi har många egenföretagare på parken och det är viktigt att komma ihåg att göra andra saker i livet utöver att arbeta, det är lätt annars att fastna och bli helt uppslukad, dygnet runt året runt.

Ute i lagret är det full fart. I våras fick vi kontakt med företaget Northen Spirit som blev antagna som deltagare i inkubatorn. Northen Spirit säljer Crossfit kläder och var den första hyresgästen på parken som behövde ha en extern lösning för lager- och logistik. I och med detta anställde vi i slutet av maj Jonas Madsen som nu styr och ställer ute på lagret. Kika gärna in på deras hemsida.

På senvåren genomförde vi vårt första event ”sommarmingel” som blev riktigt lyckat. Det var en mix av nyfikna själar dök upp för att mingla och få reda på mer om parken, allt ifrån e-handlare och olika typer av tjänsteleverantörer. Bilder finns här.

Under minglet framkom önskemål från olika håll att ha fler liknande event, bland annat en After Work kom som förslag, vilket vi nappade på direkt! Den första AW:n den 1 september 16-19.00 och du kan redan nu anmäla dig.

Vi på parken önskar en riktigt härlig sommar!

Nedan ser ni vår lager Jonas och killarna från Northen Spirit Niklas och Jonas.

Jonas-på-lagret

Niklas och Joakim